Danmarks piger fik sit første point i EM-kvalifikationen

Danmark-Azerbaijan, 2-3: 14-25, 10-25, 25-22, 25-14, 7-15. Danmarks DU18-landshold viste fantastisk fightervilje og mental styrke i dagens kamp mod Azerbaijan. Efter en god start, hvor holdene fulgtes ad til 12-12 i første sæt, faldt holdet stille og roligt sammen. Azerbaijans stærke kantangreb, skarpe server og fejlfri spil var for stærk en kost for danskerne, som for…

:


Danmark-Azerbaijan, 2-3: 14-25, 10-25, 25-22, 25-14, 7-15.

Danmarks DU18-landshold viste fantastisk fightervilje og mental styrke i dagens kamp mod Azerbaijan. Efter en god start, hvor holdene fulgtes ad til 12-12 i første sæt, faldt holdet stille og roligt sammen. Azerbaijans stærke kantangreb, skarpe server og fejlfri spil var for stærk en kost for danskerne, som for en gangs skyld virkede modløse. Denne tendens fortsatte til et stykke ind i 3. sæt, hvor pigerne stille og roligt fik gang i spillet uden dog at få helt fat. Bagud 17-21 i sættet rykker det danske hold. Hæver Ida Lambach får succes med sit intelligente spil og da hun samtidig fyrer en rigtig god serveserie af, er det pludselig Danmark der tager førertrøjen på og trækker sættet hjem. I 4. sæt ruller alt den rigtige vej for os og vi spiller stort set fejlfrit, bortset fra en del servefejl.

Desværre formår pigerne ikke at holde fokus til 5. sæt og må se Azerbaijan løbe af med sejren.
Alt i alt dog en rigtig flot kamp af Danmark, som med de 2 sæt nu er på pointtavlen ved EM-kvalifikationen. En vigtig ting mentalt og i det store rankingregnskab hos CEV.
Hos Danmark spiller mange spillere en stor kamp. Hæver Ida Lambach hopper ind i kampen og spiller modigt og smart, Nanna Mølgård løser flot en kantspillerplads. Dagens spiller blev dog Nikoline Mogensen, der kom ind midtvejs i kampen som kantspiller, greb chancen og tilførte holdet god energi i både angreb og forsvar.
Specielt flot var det at Danmark kunne spille på så flot et niveau uden vores helt store angriber, anfører Liv Magnussen, der blev sparet pga. en træt skulder.

Mandag møder Danmark Spanien i den sidste kamp ved EM-kvalifikationen. Kampen starter kl. 20.30, 19.30 dansk tid. Forinden det er der puljefinale mellem Grækenland og Frankrig kl. 15.30 (14.30 dansk tid).

Se statistik fra kampen på:
http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=25124&ID=597&CID=5230&PID=1252&type=LegList

Del nyhed

LÆS OGSÅ