Danmarks DU18 spillede flot kamp mod Frankrig

Danmark-Frankrig: 0-3 (25-27, 8-25, 23-25) Danmarks anden kamp i kvalifikationen til EM for Youth stod mod Frankrig. Efter gårsdagens kampe hvor Frankrig vandt stort over Finland og Danmark tabte stort til Grækenland, var det vigtigt for de danske piger at vise hvad de står for. Heldigvis lykkedes det rigtig flot for holdet og i 1.…

:


Danmark-Frankrig: 0-3 (25-27, 8-25, 23-25)

Danmarks anden kamp i kvalifikationen til EM for Youth stod mod Frankrig. Efter gårsdagens kampe hvor Frankrig vandt stort over Finland og Danmark tabte stort til Grækenland, var det vigtigt for de danske piger at vise hvad de står for. Heldigvis lykkedes det rigtig flot for holdet og i 1. og 3. sæt kunne vi med lidt mere held lige så godt være endt som sætvindere. I 2. sæt lykkedes det aldrig at finde de sidste 5 % af topniveauet, som er så vigtige i kampe på dette niveau.

Igennem hele kampen stred det danske hold flot i alle spillets faser og da både serv og modtagning fungerede langt bedre end i går blev kampen en dejlig tæt affære.
I angrebet var Liv Nygaard Magnussen den bedste danske spiller, mens modtagningen blev styret flot af Laura Brix.

Træner Mats Bjørkman brugte sin bænk klogt og alle 12 spillere var i perioder inde og tilføje kvalitet til det danske spil.

Liv Nygaard Magnussen blev valgt til dagens bedste spiller.

I morgen, d. 5.1 kl. 20.30 (19.30 dansk tid), møder Danmark Finland i en nøglekamp. Realistisk vurderet er det begge holds bedste chance for at få en sejr med hjem fra Grækenland. Sidst de mødtes var ved NEVZA-finalen i september 2012, hvor danmark vandt en kneben 3-2 sejr.

De to sidste kampe for Danmark er imod Azerbaijan og Spanien, der i går spillede 3-2 med Azerbaijan som de glade vindere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ