Pokalfinaler 2013

Spentrup IF er i Landspokalfinalen. Efter en 3-2 sejr i Middelfart, og et 3-1 nederlag i den ordinære kamp, vandt Spentrup IF det afgørende Golden Set med 25-22 over de danske mestre fra Middelfart VK i Spentrup Hallen. Og er nu klar til Landspokalfinalen for Herrer, hvor modstanderen er Marienlyst Odense. Finalen spilles i Odense…

:


Spentrup IF er i Landspokalfinalen. Efter en 3-2 sejr i Middelfart, og et 3-1 nederlag i den ordinære kamp, vandt Spentrup IF det afgørende Golden Set med 25-22 over de danske mestre fra Middelfart VK i Spentrup Hallen. Og er nu klar til Landspokalfinalen for Herrer, hvor modstanderen er Marienlyst Odense. Finalen spilles i Odense Idrætshal søndag d. 20. januar 2013.

Holte IF og Brøndby VK har kvalificeret sig til damernes Landspokalfinale som også spilles i Odense Idrætshal søndag d. 20. januar 2013.

Del nyhed

LÆS OGSÅ