HU-19 landsholdet er udtaget

Mellem d. 3 og 7. januar skal Danmarks HU19-landshold deltage i kvalifikationen til EM for Youth – spiller født i årgang 95 og senere. Turneringen foregår i Kecskemet i Ungarn og har udover Danmark og Ungarn deltagelse af Belgien, Finland, Grækenland og Kroatien. Alle nationer med stolte traditioner i europæisk volleyball. Der er dog ingen…

:


Mellem d. 3 og 7. januar skal Danmarks HU19-landshold deltage i kvalifikationen til EM for Youth – spiller født i årgang 95 og senere. Turneringen foregår i Kecskemet i Ungarn og har udover Danmark og Ungarn deltagelse af Belgien, Finland, Grækenland og Kroatien. Alle nationer med stolte traditioner i europæisk volleyball. Der er dog ingen tvivl om, at det danske hold tager afsted med planer om at udfordre de andre lande efter bedste evne.

De to bedste hold fra puljen går videre til det EM-slutrunden senere i år.

I forbindelse med træningssamlingen i Hvidovre har headcoach Thomas Skifter Bertelsen udtaget sin trup. Et af de åbne spørgsmål var, om det unge talent Oscar Møllgaard kunne blive klar efter at han havde pådraget sig en fodskade kort inden jul. Desværre for ham vurderede fysioterapeut Britt Petersen at det ikke var forsvarligt at tage ham med. Til gengæld er hans bror, Mads Møllgaard,klar til at tage stort ansvar som angriber og anfører.

Hævere: Lasse Nielsen – Lyngby-Gladsaxe Sebastian Holm – Team Køge Volley   Liberoer: Jonas Bach Jensen – Grøndal-EV Mathias Spendrup Petersen – Hvidovre   Center: Lasse Niemann – Gentofte Volley Emil Didriksen – Ikast / Tjørring Andreas Scheibein Christiansen – Lyngby-Gladsaxe   Kanter: Mads Møllgaard – Gentofte Volley Anders Lammert Hartmann – Lyngby-Gladsaxe Marcus Mensel – DHV Odense Mathias Elm – Ikast / Tjørring Jonathan Lier Møller – Lyngby-Gladsaxe

Headcoach: Thomas Skifter Bertelsen Ass. coach: Martin Siig Simonsen Fysioterapeut: Britt Petersen Team Manager: Bardur Bendix Mikkelsen

Der vil blive rapporteret fra turneringen på volleyball.dk, volleynet.dk, facebook og på cev.lu

Del nyhed

LÆS OGSÅ