Ungdomslandsholdene i træningslejr

Frihedens Idrætscenter i Hvidovre er fredag d. 21.12 og lørdag d. 22.12 rammen om en storsamling for de mulige kandidater til de drenge- ogpigelandshold, der skal repræsentere Danmark ved kvalifikationen til EM for Youth 2013. Drengene udtages blandt spillere i årgang 95 og yngre. Headcoach Thomas Bertelsen og ass. coach Martin Siig Simonsen skal bruge…

:


Frihedens Idrætscenter i Hvidovre er fredag d. 21.12 og lørdag d. 22.12 rammen om en storsamling for de mulige kandidater til de drenge- og
pigelandshold, der skal repræsentere Danmark ved kvalifikationen til EM for Youth 2013.

Drengene udtages blandt spillere i årgang 95 og yngre. Headcoach Thomas Bertelsen og ass. coach Martin Siig Simonsen skal bruge samlingen til at sætte navne på de 12 spillere, der d. 2/1 drager til Kescemet i Ungarn, for at møde Belgien, Ungarn, Kroatien, Grækenland og Finland. Fra denne pulje vil de 2 bedste hold kvalificere sig til finalerunden. Kampene spilles mellem d. 3. og 7. januar.

De 12 udtagne spillere skal samles igen i Frihedens Idrætscenter d. 28-30/12, hvor samspillet og aftalerne skal finpudses gennem træning og kampe mod seniorhold.

På følgende link kan der læses mere om drengenes turnering:

http://www.cev.lu/Competition-Area/competition.aspx?ID=596&PID=1251

Pigerne udtages blandt spillere i årgang 96 og yngre og er derved lig med den årgang der i september vandt guld ved NEVZA-turneringen i Finland.
Headcoach Mats Bjørkman og ass. coach Bo Møllgaard skal finde de 12 spillere, der d. 2/1 drager til N. Ionia Magnisias nær Thessalonikki i Grækenland. Her skal de møde Frankrig, Spanien, Azerbaijan,  Grækenland og Finland.
Fra denne pulje vil de 2 bedste hold kvalificere sig til finalerunden. Kampene bliver spillet d. 3. til 7. januar.

De 12 udtagne spillere skal ligesom drengene samles igen i Frihedens Idrætscenter d. 28-30/12.

På følgende link kan der læses mere om pigernes turnering:

http://www.cev.lu/Competition-Area/competition.aspx?ID=597&PID=1252

De 2×12 spillere der får æren af at repræsentere Danmark vil blive offentliggjort her på siden mellem jul og nytår.

Del nyhed

LÆS OGSÅ