Volleyballforbund skærper fokus på EM 2013

”Vi har behov for ro omkring vores forberedelser frem imod EM i 2013, hvor vi deler værtskabet med Polen. Derfor ønsker vi at fokusere 100 pct. på den kæmpe opgave, det både er at afvikle et EM på hjemmebane og samtidig at sikre vores herrelandshold optimale forhold i deres forberedelser, før det går løs ved…

:


”Vi har behov for ro omkring vores forberedelser frem imod EM i 2013, hvor vi deler værtskabet med Polen. Derfor ønsker vi at fokusere 100 pct. på den kæmpe opgave, det både er at afvikle et EM på hjemmebane og samtidig at sikre vores herrelandshold optimale forhold i deres forberedelser, før det går løs ved EM i september 2013”, siger Erik Jacobsen, formand for Dansk Volleyball Forbund.

”På den baggrund har vi i forbundets bestyrelse nøje overvejet vores prioriteringer. Vi har i forlængelse heraf besluttet ikke at gennemføre den forestående højesteretssag mod Team Danmark.”

”Det gør vi ud fra den opfattelse, at det både vil tjene Dansk Volleyball Forbund og dansk idræt bedst, at vi nu koncentrerer os om EM i stedet for at bruge mange kræfter på en retssag, hvor der formentlig først vil falde en afgørelse i 2014. Det er vores vurdering, at vi kan bruge vores kræfter bedre ved at se fremad – og fokusere på at afvikle et godt EM”, siger Erik Jacobsen.

Kort om EM 2013

Værtskabet for EM i volleyball 2013 deles med Polen. Begge lande har to indledende puljer med fire hold i hver. Semifinaler og finalen spilles i Danmark. EM afvikles fra den 20. september til den 29. september 2013. Der spilles i Odense (Arena Fyn), Herning (Boxen), Aarhus (NRGI Arena) og København (Parken). Danmark er som værtsland automatisk kvalificeret til EM.

Kort om den retlige tvist med Team Danmark

Et udviklingssamarbejde mellem Dansk Volleyball Forbund (DVBF) og Team Danmark blev stoppet i 2010 af Team Danmark. DVBF har fået beslutningen herom prøvet ved Østre Landsret og ankede efterfølgende landsrettens afgørelse til højesteret.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Erik Jacobsen, formand for Dansk Volleyball Forbund, på tlf.: 51 38 35 33.

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ