14 kampe i VolleyLigaen i denne uge.

VOLLEYLIGAEN FOR DAMERDer afvikles alene spillet en kamp i denne uge i VolleyLigaen for Damer. Bedsted KFUM havde besøg af Brøndby VK i Bedsted Hallen, og forskellen på top og bund var tydelig. Brøndby VK vandt med 3-0 (25-7, 25-8, 25-12). Der venter et par spændende midtuge kampe når Top 4 holdene mødes, Holte IF…

:


VolleyligaenVOLLEYLIGAEN FOR DAMER
Der afvikles alene spillet en kamp i denne uge i VolleyLigaen for Damer. Bedsted KFUM havde besøg af Brøndby VK i Bedsted Hallen, og forskellen på top og bund var tydelig. Brøndby VK vandt med 3-0 (25-7, 25-8, 25-12).

Der venter et par spændende midtuge kampe når Top 4 holdene mødes, Holte IF tager tirsdag aften i mod Fortuna Odense, og når Frederiksberg Volley møder Brøndby VK i Bülowsvejhallen onsdag aften. Aarhus Volleyball kan med en sejr over Bedsted KFUM onsdag aften skabe afstand til bundpladsen. Kravet er en sejr til Lyngby Volley i hjemmekampen mod Gentofte Volley for at holde kontakten til Top 4 holdene. Kan det unge Gentofte Volley hold besejre Aarhus Volleyball lørdag i Kildeskovshallen, eller udnytter Aarhus Volleyball deres Ligarutine. Bedsted KFUM skal på to svære opgaver i deres dobbeltkampe i weekenden mod Lyngby Volley og Holte IF.

Ugens program:
Holte IF – Fortuna Odense, tirsdag d. 20/11 kl. 18:30 i Holte Hallen
Frederiksberg Volley – Brøndby VK, onsdag d. 21/11 kl. 19:00 i Bülowsvejhallen
Aarhus Volleyball – Bedsted KFUM, onsdag d. 21/11 kl. 20:00 i Vejlby Risskov Hallen
Lyngby Volley – Gentofte Volley, torsdag d. 22/11 kl. 20:00 i Engelsborghallen
Gentofte Volley – Aarhus Volleyball, lørdag d. 24/11 kl. 13:00 i Kildeskovshallen
Lyngby Volley – Bedsted KFUM, lørdag d. 24/11 kl. 14:00 i Engelsborghallen
Holte IF – Bedsted KFUM, søndag d. 25/11 kl. 12:00 i Holte Hallen

VOLLEYLIGAEN FOR HERRER
Sidste uges TV-kamp i Randers mellem Spentrup IF og Holte IF, blev lidt overraskende men fuld fortjent vundet med 3-0 af Holte IF. I ugens anden kamp vandt Gentofte Volley i Idrætshuset med 3-0 over KSV.

Denne uges TV-kamp på Kanal Sport spilles tirsdag d. 20. november 2012 kl. 19:00 i Marienlystcentret. Marienlyst har tabt en kamp, 3-0 til Middelfart VK, Gentofte Volley har vundet alle deres kampe med 3-0, men ikke mødt Middelfart VK endnu. Begge hold har spillet NCC for nylig og kvalificeret sig til Finalen. En åben kamp mellem to hold der virker skarpe, bliver hjemmebanefordelen afgørende eller forbliver Gentofte Volley ubesejret. Spændende bliver det, se den i hallen, på TV (Kanal Sport) eller www.kanalsport.dk

Kan Holte IF tirsdag aften forsætte det gode spil fra sidste uges TV-kamp når de på hjemmebane tager i mod Amager VK der endnu ikke har vundet en kamp i denne sæson. Aalborg HIK har vist gode takter og stå som svag favorit når Spentrup IF kommer på besøg torsdag aften i Aalborg. Spentrup IF skuffede i TV-kampen i sidste uge, og må være opsat på at få point på kontoen. Alt andet end en 3-0 sejr til Middelfart VK når de torsdag besøger KSV i Idrætshuset vil være en overraskelse. Allerede lørdag eftermiddag er Middelfart VK igen på udebane, denne gang besøger de danske mestre Spentrup IF. De to hold mødtes for nylig i NCC, her vandt Middelfart VK med 3-2, kan Spentrup IF hjemme i egen hule igen sætte Middelfart VK under pres. Uanset udfaldet af TV-kampen tirsdag aften, så er både Marienlyst og Gentofte Volley storfavoritter når de i weekenden møder henholdsvis KSV og Holte IF.

Ugens program:
Marienlyst – Gentofte Volley, tirsdag d. 20/11 kl. 19:00 i Marienlyst Centret
Holte IF – Amager VK, tirsdag d. 20/11 kl. 20:30 i Holte Hallen
Aalborg HIK – Spentrup IF, torsdag d. 22/11 kl. 19:15 i Aalborg Stadionhal
Middelfart VK – KSV, torsdag d. 22/11 kl. 20:00 i Lillebæltshallen
Spentrup IF – Middelfart VK, lørdag d. 24/11 kl. 14:00 i Spentrup Hallen
Gentofte Volley – Holte IF, lørdag d. 24/11 kl. 15:00 i Kildeskovshallen
KSV – Marienlyst, søndag d. 25/11 kl. 14:00 i Idrætshuset

Landspokalturneringen 2012
Holdene er nu nået til Kvartfinalerne i Landspokalturneringen. Status på kampene ser således ud:

Herrer:
Aalborg HIK – Middelfart VK 0-3
Ishøj Volley – Gentofte Volley 0-3
Spentrup IF – Amager VK 3-0
Marienlyst – Holte IF, tirsdag d. 27/11 kl. 19:30 i Marienlyst Centret

Damer:
Aarhus Volleyball – Holte IF 0-3
Brøndby VK – Frederiksberg Volley, lørdag d. 24/11 kl. 14:00 i Stadionhal 1
Amager VK – Fortuna Odense, lørdag d. 24/11 kl. 15:00 i Sundbyhal 2
Lyngby Volley – Gentofte Volley, mandag d. 26/11 kl. 20:00 i Engelsborghallen
Live Sport, nyheder og indslag fra dansk sport – kanalsport.dk
www.kanalsport.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ