Masser af Volleyball på Kanalsport

Danmark får til inden længe en ny 24 timers tv-kanal med dansk sport og breddeidræt. Kanalen vil bl.a. byde på løbende nyhedsdækning fra den danske sportsverden og live-transmissioner fra ligaer og sportsgrene, som i dag ikke bliver tv-transmitteret. Den ny kanal går i luften den 2. april. Foruden nyheder og live-sendinger kommer programfladen også til…

:


Danmark får til inden længe en ny 24 timers tv-kanal med dansk sport og breddeidræt. Kanalen vil bl.a. byde på løbende nyhedsdækning fra den danske sportsverden og live-transmissioner fra ligaer og sportsgrene, som i dag ikke bliver tv-transmitteret.

Den ny kanal går i luften den 2. april. Foruden nyheder og live-sendinger kommer programfladen også til at indeholde magasinprogrammer, der går bag om sportsgrene og udøvere. Der ud over vil odds og andre spille-informationer indgå som et centralt element.
Den nye kanal får navnet Kanal Sport, og den er fra begyndelsen sikret distribution hos YouSee, hvor kanalen bliver sendt digitalt til alle kunder med Fuldpakken. Odds og spille-informationer vil blive håndteret af Danske Spil, som dermed er garant for, at alle regler og normer på området bliver overholdt.

Live-transmissionerne bliver arrangeret sammen med Danmarks Idræts-Forbund og vil primært være fra begivenheder og sportsgrene, der ikke i forvejen vises på danske tv-kanaler. Man har ingen intentioner om at konkurrere med de etablerede sportskanaler om f.eks. dyre fodboldrettigheder.

1. DM Finale i Volleyball for Herrer mellem Middelfart VK og Gentofte Volley transmitteres som den første kamp live fra Lillebæltshallen mandag d. 2. april kl. 19:00.

Har du ikke adgang til Fuldpakken via Yousee, kan du se kanalsport på nettet viawww.kanalsport.dk/index.php/live

Kommentarer fra initiativtagerne til den nye kanal:

Kanal Sport, adm. direktør Holger Kristiansen:

”Kanal Sport er en nyskabelse på det danske tv-marked, fordi den kombinerer nyheder, live-sport og spille-informationer på en måde, som ikke er set før. Og så vil den dække en masse sportsgrene, som man ikke finder på andre kanaler. I denne sammenhæng giver vores samarbejde med DIF adgang til en masse godt indhold, og vores studier bliver placeret i Idrættens Hus i Brøndby.”

YouSee, vicedirektør Ulf Lund:

”Vi har haft tre ønsker til den nye kanal: Den skal udfylde en rolle som ‘sportens nyhedskanal’, den skal promovere dansk breddeidræt, og så skal den kunne hvile økonomisk i sig selv. Det sidste er kanalens sponsorer med til at sikre, og det betyder, at vores kunder ikke vil opleve at skulle betale ekstra for kanalen.”

Danske Licens Spil, adm. direktør Jens Aaløse:

”Liberaliseringen af spillemarkedet kommer nemt til at skabe endnu mere fokus på de store tv-sportsgrene. Her vil Kanal Sport kunne danne en sund modvægt, og det er det vigtigste mål for os. Når det er sagt, så tror vi meget på live betting, og her kan de ‘smalle’ sportsgrene sagtens fungere. Etikken skal selvfølgelig være i orden, og vi har 100 pct. fokus på at modvirke ludomani, match-fixing osv.”

Del nyhed

LÆS OGSÅ