DU19 vandt over Cypern og tabte til Letland i EM-kvalifikationen

Ved turneringen i Riga i januar gjorde vores DU19-landshold med Mats Bjørkman og Skafte Herskind ved roret et helhjertet forsøg på at komme videre til næste runde i EM-kvalifikationen. Holdet vandt sikkert 3-0 over Cypern og spillede en meget tæt kamp mod værterne fra Letland. Faktisk havde holdet 4 sætbolde i 3. sæt og sådan…

:


Ved turneringen i Riga i januar gjorde vores DU19-landshold med Mats Bjørkman og Skafte Herskind ved roret et helhjertet forsøg på at komme videre til næste runde i EM-kvalifikationen. Holdet vandt sikkert 3-0 over Cypern og spillede en meget tæt kamp mod værterne fra Letland. Faktisk havde holdet 4 sætbolde i 3. sæt og sådan som kampen havde udviklet sig var der ingen tvivl om at det kunne have været vendepunktet for kampen.
 
Nu kigger holdet fremad og glæder sig de kommende camps i pinsen i Ishøj og Ikast i uge 27, samt NEVZA-U19 i Norge til efteråret. Den næste opgave uden for Norden bliver VM-kvalifikationen i første halvår af 2013. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ