Værktøjskassen

Internationalt støttekoncept for dansk beachvolleyball

Volleyball Danmarks støttekoncept for beachvolleyballspillere er etableret for at sikre, at Volleyball Danmark står stærkt med konkurrencedygtige landshold og for at sikre, at de bedste, mest ambitiøse og mest talentfulde beachvolleyballspillere i Volleyball Danmark får bedre muligheder for deltagelse i internationale turneringer. Der tildeles støtte på tre niveauer. Niveauerne er faste og antallet af spillere/hold…

Volleyball Danmarks støttekoncept for beachvolleyballspillere er etableret for at sikre, at Volleyball Danmark står stærkt med konkurrencedygtige landshold og for at sikre, at de bedste, mest ambitiøse og mest talentfulde beachvolleyballspillere i Volleyball Danmark får bedre muligheder for deltagelse i internationale turneringer.

Der tildeles støtte på tre niveauer. Niveauerne er faste og antallet af spillere/hold på hvert niveau kan variere fra sæson til sæson.

Volleyball Danmarks Sportschef, Sebastian Mikelsons, udvælger sammen med de to landstrænere spillere til de enkelte niveauer.

støttede spillere 2023

Niveau 1:
Clara Bernberg Windeleff
Sofia Bisgaard 

Niveau 2:
Jacob Stein Brinck
Nicolai Houmann 
Mads Møllgaard

Niveau 3:
Christian Lundby Andersen
Marius Stenmann Hansen
Frida Meincke Lyø