Øvelsesbanken

3 med 3

Spillerne går sammen i grupper af 6, og deler sig i to, så der er 3 på hver side af nettet. Begge hold stiller sig med spiller 1 på pos 3, som hæver, spiller 2 på pos. 4, som slår og spiller forsvar, og 3 på pos. 5 som spiller forsvar. Spillerne skal smashe diagonalt…

Beskrivelse

Spillerne går sammen i grupper af 6, og deler sig i to, så der er 3 på hver side af nettet. Begge hold stiller sig med spiller 1 på pos 3, som hæver, spiller 2 på pos. 4, som slår og spiller forsvar, og 3 på pos. 5 som spiller forsvar. Spillerne skal smashe diagonalt mod pos. 4 og 5, så spillet kan holdes i gang. Hver gang holdet har skudt bolden over nettet skal spillerne rotere én plads på egen banehalvdel.

Holdene spiller med hinanden, og fokus skal være på at ramme de to spillere på pos. 4 og 5.

Øvelsen kan også laves fra pos. 2 og 1, så skal der bare hæves bagover.

Øvelsen kan laves i flere niveauer, hvor der laves kast i stedet for volleyball slag.

Variation:
Niveau 1: Spiller 3 kaster bolden frem til hæveren på pos. 3, som hæver med fingerslagskast, og spiller 2 smasher til bolden. Herefter roteres der.
Niveau 2: Spiller 3 kaster bolden frem til hæveren på pos. 3, som hæver med fingerslag, og spiller 2 smasher til bolden. Herefter roteres der.
Niveau 3: Spiller 3 spiller bolden frem til hæveren på pos. 3 med baggerslag, som hæver med fingerslag, og spiller 2 smasher til bolden. Herefter roteres der.

Udstyr/rekvisitter.
– 1 bold pr. 6 spillere.