Volleyball Danmark logo

Ramasjang - for alle krudtugler mellem 3-6 år

Ramasjang Familievolley og Ramasjang Volley er et nyt koncept i Volleyball Danmark målrettet de 3-6 årige børn, deres familier og deres daginstitutioner. Vi kalder det "Ramasjang", fordi vi skruer max op for legen og energiniveauet for at skabe sjove og mindeværdige oplevelser med bevægelse og bold! Skal du lege med? Så klik dig videre her:
Til forældre

Til forældre

Spil Ramasjang Familievolley - find en klub her
Til daginstitutionen

Til daginstitutionen

Book et sjovt Ramasjang Volley forløb
Til kommunen

Til kommunen

Book Ramasjang Volley forløb til kommunens daginstitutioner
Til klubben

Til klubben

Start Ramasjang Familievolley op hos jer
Gratis opstartsforløb

Gratis opstartsforløb

Book et gratis opstartsforløb til klubben
Til træneren

Til træneren

Materialer og inspiration til din træning

Ramasjang Familievolley er et sjovt og attraktivt aktivitetstilbud til børnefamilier. Her får man mulighed for at være aktiv, samtidig med at man har det sjovt med sin familie.

Ramasjang Familievolley henvender sig til familier med børn i alderen 3-6. I Ramasjang Familievolley er der fokus på lege, øvelser og spil, hvor familien kan være aktive sammen. Der er garanti for sjove og mindeværdige oplevelser for familien

Ramasjang Volley er bold, bevægelse og motorik for alle 3-6 årige børn i daginstitutionen. Børnene oplever glæde ved leg med bolden, samtidig med at motorikken og samarbejde øves. Og det bedste af det hele: det er hammer sjovt!

Volleyball Danmark tilbyder gratis Ramasjang Volley forløb for daginstitutionen, hvor daginstitutionen får net, bolde, redskaber, øvelseskort samt kyndig undervisning fra en af vores mange dygtige instruktører.
Ramasjang Volley og Ramasjang Familievolley er støttet af Nordea-fonden, og er en del af Nordea-fondens indsats 'Flere børn der blomstrer'. Indsatsen 'Flere børn der blomstrer' zoomer ind på alle de forhold, der er vigtige for en god start på livet. Målgruppen er de 0-6 årige.
DGI Volleyball er på området for Ramasjang Familievolley samarbejdspartner.