Middelfart vinder nordisk mesterskabs bronze

Det blev desværre ikke til en plads øverst på skamlen for hverken Holte, Middelfart eller Marienlyst, da der her i weekenden blev afviklet nordiske mesterskaber for klubhold. Middelfart indfriede dog forhåbningerne om medaljer. Hos damerne fik Holte IF en enkelt sejr, da de lagde ud med at besejre Oslo Volley 3-1. De kunne dog ikke…

:


Det blev desværre ikke til en plads øverst på skamlen for hverken Holte, Middelfart eller Marienlyst, da der her i weekenden blev afviklet nordiske mesterskaber for klubhold. Middelfart indfriede dog forhåbningerne om medaljer.

Hos damerne fik Holte IF en enkelt sejr, da de lagde ud med at besejre Oslo Volley 3-1. De kunne dog ikke stille noget op mod Stod Volley, der vandt alle deres kampe og dermed kan kalde sig nordiske mestre for klubhold. Holte sluttede på en samlet fjerdeplads.

Hos herrerne vandt Marienlyst det indbyrdes danskeropgør mod Middelfart med 3-1, men det var dog klubben fra Vestfyn, der kunne rejse hjem med en medalje om halsen, da de tabte 2-3 til Nyborg og vandt 3-1 over Falkenberg. Middelfart sluttede dermed på en tredjeplads, mens Marienlyst måtte tage til takke med en fjerdeplads.

Svenske Falkenberg vandt guld.

Del nyhed

LÆS OGSÅ