Hele 14 kampe i en spændende volleyuge

Volleyligaen, uge 4: Der er vigtige point på højkant for nummer to i herrernes Volleyligaens i denne uge, når Randers spiller mod de to nærmeste forfølgere fra Middelfart og Gentofte. I damernes Volleyliga skal Frederiksberg forsøge at komme sig ovenpå pokalfinalenederlaget, hvis de vil holde trit med toppen. Intet mindre end fjorten kampe i damernes…

:


Volleyligaen, uge 4: Der er vigtige point på højkant for nummer to i herrernes Volleyligaens i denne uge, når Randers spiller mod de to nærmeste forfølgere fra Middelfart og Gentofte. I damernes Volleyliga skal Frederiksberg forsøge at komme sig ovenpå pokalfinalenederlaget, hvis de vil holde trit med toppen. Intet mindre end fjorten kampe i damernes og herrernes Volleyliga i denne uge.

I damernes volleyliga bliver det interessant at følge, om Frederiksberg kan ryste weekendens 0-3 nederlag i pokalfinalen af sig. Frederiksberg spiller to kampe i denne uge – mod Lyngby og Gentofte – begge kampe som de skal vinde, hvis de vil holde trit med Brøndby, Holte og netop Lyngby i toppen.  

Volleyligaen er knækket en smule med Fortuna Odense med 13 point på 5. pladsen og Aarhus med 7 point på 6. pladsen. Aarhus spiller hele tre kampe i denne uge – mod netop Fortuna Odense, Gentofte og Holte. Kan holdet fra den jyske hovedstad vinde i hvert fald de to første, kan de lukke noget af hullet op til Fortuna Odense.

Kan Randers holde forfølgerne bag sig?
Hos herrerne åbner Hvidovre og Holte Volleyligaen i denne uge. Ligaen er knækket ved netop disse to hold, med Hvidovre i den tunge ende, men med sejre i rundes to kampe, kan Hvidovre reducere afstanden op.

Ellers bliver det spændende at se, om Randers kan holde de to nærmeste forfølgere bag sig. Randers ligger pt. nummer to i Volleyligaen og møder i ugens første kamp Middelfart, som pt. ligger nummer tre i ligaen – ét point efter for en kamp mindre. Endnu en hård kamp venter kronjyderne, når de slutter ugen af hjemme mod Gentofte, der pt. ligger nr. 4 i Volleyligaen – også blot et enkelt point efter Randers.

Med hele 14 kampe på programmet er der rig mulighed for at få en god volleyballoplevelse i denne uge.

Program Volleyligaen for damer
20. januar, kl. 19.00: Aarhus – Fortuna Odense
24. januar, kl. 19.00: Aarhus – Gentofte
24. januar, kl. 19.30: Lyngby – Frederiksberg
25. januar, kl. 14.00: Brøndby – Fortuna Odense
26. januar, kl. 13.00: Lyngby – Team Køge
26. januar, kl. 14.00: Frederiksberg – Gentofte
26. januar, kl. 14.00: Holte – Aarhus

Program Volleyligaen for herrer
21. januar, kl. 19.00: Hvidovre VK – Holte IF (TV)
21. januar, kl. 20.00: Randers – Middelfart
23. januar, kl. 20.00: Middelfart – Bedsted
26. januar, kl. 14.00: Hvidovre – Bedsted
26. januar, kl. 14.00: Aalborg HIK – Marienlyst
26. januar, kl. 16.00: Holte – Middelfart
26. januar, kl. 17.00: Randers – Gentofte  

Læs meget mere om VolleyLigaen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ