Danmarks første pokalmester i beachvolley findes i weekenden

Vinter, sne og temperaturer omkring nulpunktet. Det lyder umiddelbart ikke ligefrem som den bedste kombination, når der skal spilles beachvolley. Men i weekenden kæmper 20 hold alligevel om den første officielle pokaltitel i beachvolley. Det sker heldigvis idendøre i Odenses nye beachvolley center. Hos damerne må Helle Søndergaard og Line Trans påtage sig favoritværdigheden, mens…

:


Vinter, sne og temperaturer omkring nulpunktet. Det lyder umiddelbart ikke ligefrem som den bedste kombination, når der skal spilles beachvolley. Men i weekenden kæmper 20 hold alligevel om den første officielle pokaltitel i beachvolley. Det sker heldigvis idendøre i Odenses nye beachvolley center.

Hos damerne må Helle Søndergaard og Line Trans påtage sig favoritværdigheden, mens det hos herrerne er landsholdet bestående af Peter Kildegaard og Martin Olesen, der er favoritter. De får dog formentlig kamp til stregen af Anders Hoyer og Mads Rosager.

Pokalturneringen er en ny tilføjelse til Dansk Volleyball Forbunds traditionsrige Pokalfestival.

Praktisk
Stævnet afvikles lørdag kl. 09.00-18.00 og søndag 09.00-16.00 i Odense Beach Center på Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M. Der er otte herrehold og 12 damehold tilmeldt turneringen.

Finalerne spilles søndag den 19. januar.
Herrefinale: Kl. 14.50.
Damefinale: Kl. 15.40

Se mere på Facebook her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ