Øvelsesbanken

ScoreKajs scorevolley show

Øve forskellige volleyballteknikker på en sjov og anderledes måde, fx serv, baggerslag, fingerslag, smash, bevægelse m.m. 

Beskrivelse

FORMÅLØve forskellige volleyballteknikker på en sjov og anderledes måde, fx serv, baggerslag, fingerslag, smash, bevægelse m.m. 
ORGANISERINGMinimum 6 spillere. Parvist. Bolde, boldkurv, hulahopringe, kegler mm. Whiteboard, tush, stopur og musik. 
BESKRIVELSESpillerne er sammen i par.Der laves en række stationer hvor parene kan score point. Det kan fx være at slå en bold igennem en hulahopring = 1 point. Der skal minimum være det antal stationer, som der er par. Alternativt kan stationerne dubleres, så flere par er ved samme station. Vis og forklar alle stationerne for spillerne, og gør det klart hvordan man scorer point på hver station.Fordel spillerne på stationerne. Det giver god mening at starte med en øverunde.Tiden sættes i gang og musikken startes, og nu skal spillerne forsøge at score så mange point de kan på stationen. 
Efter 1 minut stoppes musikken, spillerne bytter rolle, og de får 1 minut mere til at score point på stationen. Derefter stoppes musikken, og alle spillere løber hen til tavlen og skriver hvor mange point de scorede på stationen.Spillerne roterer og får en ny station.Dette fortsætter til at alle har været på alle stationer. Slut med at samle spillerne om tavlen for at se hvordan det er gået. 
VARIATIONERSe eksempler på stationer i videoen. Find selv på stationer.