Øvelsesbanken

Markforsvar i par

At spillerne lærer at placere sig i forhold til bolden

Beskrivelse

3-4 spillere

Spiller 1 angriber på spiller 2 og 3\. De dækker banen af for hinanden og modtager direkte op til spiller 4, som laver en hævning ud til spiller 1, som fortsætter sit angreb. Spiller 1 kan bruge både stående smash, fingerslag og lob.

Formål:
At spillerne lærer at placere sig i forhold til bolden.

Fokuspunkter:
Når bolden holdes i gang ved hele tiden at blive returneret til den angribende spiller.

Variation:
Niveau 1: Spiller 1, som står på pos. 4 kaster en bold mod spiller 2 og 3, som står på pos. 1 og 6\. Spiller 2 og 3 spiller forsvar (baggerslag) op til spiller 4, som står på hæver positionen. Her laver spiller 4 et fingerslagskast til spiller 1, som igen kaster til spiller 2 og 3 osv.
Niveau 2: Spiller 1, som står på pos. 4 kaster en mellemhård bold mod spiller 2 og 3, som står på pos. 1 og 6\. Spiller 2 og 3 spiller forsvar (baggerslag) op til spiller 4, som står på hæver positionen. Her laver spiller 4 et fingerslag/hævning til spiller 1, som igen kaster en mellemhård bold til spiller 2 og 3 osv.
Niveau 3: Spiller 1, som står på pos. 4 smasher en bold mod spiller 2 og 3, som står på pos. 1 og 6\. Spiller 2 og 3 spiller forsvar (baggerslag) op til spiller 4, som står på hæver positionen. Her laver spiller 4 et fingerslag/hævning til spiller 1, som igen smasher en bold til spiller 2 og 3 osv.

Udstyr/rekvisitter:
– Flere bolde så man hele tiden har en klar.
– Hel volleyballbane med opsat net.