Volleyball Danmark

Alex Hothes TILDELES VOLLEYBALL DANMARKS ÆRESTEGN

I forbindelse med finalerne ved Final4 i Århus den 4. februar 2024, blev Volleyball Danmarks ærestegn uddelt til Alex Hothes.

Alex Hothes ærestegn |

:


Alex Hothes, som blev uddannet divisionsdommer tilbage i efteråret 1962, har vedholdende dedikeret sin tid og ekspertise til at dømme volleyballkampe i hver eneste sæson siden da. Med over 1850 kampe på sit CV, heraf omkring 50 kampe i ligaen, har Alex opnået en enestående karriere som dommer.

61 år som divisionsdommer! Det er ganske enkelt imponerende. Alex er også ifølge efterretningerne en vellidt dommer, der kommer rundt i særligt de jyske haller.

Alex selv udtaler, at det først og fremmest har været en fornøjelse og er det stadig:

”Jeg er jo bare glad for at få lov til at komme rundt og dømme. Det syntes jeg nu ikke der er nogen grund til at gøre noget ud af.”

Men det er en indsats som mange i Volleyball Danmarks dommerudvalg og bestyrelse synes fortjener en ekstra tak. Derfor kunne Volleyball Danmarks forperson, Mads Olsen, overrække diplom og gave til seneste ærestegnsmodtager: Alex Hothes.

Og det skete til klapsalver fra hele hallen, hvilket vidner om at det er en populær dommer og person, der hermed blev hyldet.

Del nyhed

LÆS OGSÅ