Volleyball Danmark

Årets Ildsjæl 2023 er Kaj Jeppesen

Kaj Jeppesen har sin daglige volley-gang i Odense Volleyball, hvor han har en finger med i alt. Derfor anerkendes han med prisen som Årets Ildsjæl 2023.

Årets Ildsjæl 2023 Kaj Jeppesen |

:


Klokken er 17.51 og Kaj Jeppesen er travlt optaget med at træne morgendagens talenter i Klostermarkhallen i Odense som så mange gange før. Men denne gang afbrydes træningen af en flok mennesker, der pludselig kommer anstigende i hallen med kagemand og flag.

Her kommer udviklingschef, Christina Juhl, fra Volleyball Danmark nemlig gående sammen med centerdirektør for Andelskassen i Odense, Jan Hansen, med en stor delegation fra Odense Volleyball i hælene bestående af formanden, flere førsteholdsspillere, bestyrelsesmedlemmer osv.

Sammen skal de overbringe nyheden om, at Kaj Jeppesen er kåret til Årets Ildsjæl 2023! Med prisen følger også en pengepræmie doneret af vores hovedpartner Andelskassen på 5.000kr.

Det er han blandt andet på baggrund af sin store involvering i alt fra arbejdet som træner, sin rolle som sportschef, sin plads i bestyrelsen og planlægning omkring liga setup’et for Odense Volleyball.

Kaj er er en ildsjæl, der via sin natur kan få selv store og komplekse opgaver i klubregi til at virke overkommelige og mulige. Han har gennem sin tid hos Boldklubben Marienlyst og i dag hos Odense Volleyball været den person, som bestyrelsen kigger på og spørger til råds når seniorstævnet ”Odense Cup” fx skal organiseres og ikke mindst gennemføres.

Kaj er indbegrebet af volleyball i Danmark, og derfor fortjener han prisen som Andelskassen Årets Ildsjæl 2023. Vi er meget glade for, at vi i samarbejde med vores hovedpartner, Andelskassen, har mulighed for at uddele denne titel sammen med en fin pengepræmie.

Se vores video af overraskelsen og overrækkelsen her:

Del nyhed

LÆS OGSÅ