Bedstevolley

Volleyball for livet

Bedstevolley den perfekte sport for 60+ Bedstevolley – den bedste måde at være aktiv på og nøglen til en sund og sjov livsstil i de gyldne år.

:


Bedstevolley – den bedste måde at være aktiv på og nøglen til en sund og sjov livsstil i de gyldne år. Dette var rigtig tydeligt til stævnet i Roskilde, hvor Roskilde Ældre Motion var værter for ca. 100 bedstevolleyspillere, der gav den max gas.
Der blev kæmpet på banen og heppet fra sidelinjen dagen igennem, og som altid sluttede dagen af med hygge og spisning + en øl/vand.

Randi Fechtenburg udtaler: ”Flere af vores bedstevolleyspillere har spillet gennem flere år, mens der hele tiden kommer nye til. Hvis man spørger en Bedstevolleyspiller hvad de får ud af at spille, så nævnes altid både det fysiske og det sociale. Det at man gerne vil være bedre til noget og have noget ud af træningen er vigtigt. Så selv om man er blevet ældre er ambitionerne ikke lagt på hylden. Konkurrenceelementet som er der til stævnerne, er med til at øge motivationen og giver en følelse af præstation hvilket er gavnligt for selvværdet og den mentale sundhed.”
Men også fællesskabet og sammenholdet betyder rigtig meget. Der bliver snakket og drukket kaffe i pauserne og også lagt taktik til næste kamp.”

Bedstevolley er en sport, der skaber en sjov og støttende atmosfære, hvor alle kan deltage uanset niveau, hvor mænd og kvinder kan spille på samme hold, og hvor holdsporten er med til at fremme social interaktion og skabe et positivt fællesskab. Samtidig er det også en sport, der tilbyder en effektiv træning uden at overbelaste kroppen. Den hjælper med at forbedre konditionen, styrke musklerne og øge fleksibiliteten og forbedre balance og koordination, hvilket er med til at bevare en sund livsstil.
Dette er jo helt fantastisk.

Volleyball Danmark er stolte over alle Bedstevolleymedlemmerne, og hvordan foreningerne arbejder med Bedstevolley. ”Når vi møder spillerne i hallerne, er det altid med et positivt syn på sporten, så at være med på sidelinjen til et Bedstevolleystævne er en af de bedste arbejdsdage” udtaler Randi Fechtenburg.

På billedet ser i Ove Stabel på 92 år, der stadig er med i startopstillingen, når Roskilde Ældre Motion går på banen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ