Kidsvolley

pokalfestival 2024 – tilmeldingen er åben!

Så er tilmeldingen til årets klubtur for alle vores kids- og teenspillere åben!

:


Volleyball Danmark er i fuld gang med planlægningen af denne sæsons Pokalfestival, hvor vi sammen med Vejle Ungdomsvolley og ØSVN vil stå top klar til at modtage alle på bedste vis.

Det bliver en Pokalfestival med fokus på mange gode kampe med hold fra hele landet, men hvor der også lægges op til sjov og hygge holdene imellem.

”For Volleyball Danmark er det vigtig at det ikke kun er kampen om pokalerne, som det handler om. Vigtigst er at give deltagerne en rigtig god oplevelse, som de altid kan huske tilbage på. Derfor vil der også i år være fællesdans, spil i UV-lys m.m. der ikke handler om volleyball, men om at have en fest”, udtaler Randi Fechtenburg.

Igen i år har vi Vejle Kommune med som samarbejdspartner, hvilket gør det muligt at være i de bedste rammer i DGI-Huset. Og med overnatning lige ved siden af hallen, er det en oplagt klubtur for klubbens kids-og teenspillere, hvor store og små kan se hinanden spille og heppe på deres klubkammerater.

Så skynd jer at tilmelde jer, saml klubbens hold og lad os skabe endnu en fantastisk Pokalfestival, der vil blive husket i lang tid fremover.

Find mere information her https://volleyball.dk/pokalfestival/ hvor der også kan tilmeldes hold.

Del nyhed

LÆS OGSÅ