Pokalturnering

Marienlyst Fortuna er Årets Pokalmestre

Efter en intens førstedag til FINAL4 i Aarhus, hvor begge finalehold på herresiden måtte ud i et femte og afgørende sæt, for at indkassere finalebilletten, var det endelig blevet tid til at få Marienlyst Fortuna og VK Vestsjælland på banen til finaleopgør lørdag middag.  Mens de hvide og rød klædte har en længere historie med…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Efter en intens førstedag til FINAL4 i Aarhus, hvor begge finalehold på herresiden måtte ud i et femte og afgørende sæt, for at indkassere finalebilletten, var det endelig blevet tid til at få Marienlyst Fortuna og VK Vestsjælland på banen til finaleopgør lørdag middag. 

Mens de hvide og rød klædte har en længere historie med finalekampe i FINAL4, var det første gang, at det sjællandske mandskab fra VK Vestsjælland stod i en finale. Begge hold havde slidt hårdt i fem sæt i fredagens semifinale for at nå finalen – men nu gjaldt det endelig. 

Kampen blev indledt med to tætte sæt, men Marienlyst Fortuna viste, hvad erfaringen betyder, når det tilspidser, og hev de første to sæt hjem. Særligt Nikolaj Hjort var i kampens indledning afgørende sammen med årets pokalfighter, Sigurd Varming, der scorede et hav af point. Dermed var det fynske mandskab kun et enkelt sæt fra den helt store triumf. Tredje sæt blev med større overtag fra Marienlyst Fortuna, der konstant var foran i sættet. Sigurd Varming fortsatte med at score point efter behag og nåede i alt 18 point i kampen og ikke en eneste angrebsfejl. VK Vestsjælland kæmpede med alt, hvad de havde på den anden side af nettet. Der var dog intet at gøre mod hårdtslående Marienlyst Fortuna, der gjorde rent bord i finaleopgøret og er dette års Pokalmestre. 

Guldkamp: 
Marienlyst Fortuna – VK Vestsjælland: 3-0 (25-22, 25-22, 25-16)

Inden lørdagens finalekampe blev bronzekampen afgjort mellem Nordenskov UIF og Gentofte Volley. Her blev det til en 3-1 (25-18, 25-17, 23-25, 25-14) sejr til det jyske mandskab fra Nordenskov UIF. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ