JBA Murer forlænger og opgraderer partnerskabet med Volleyball Danmark

Julen er hjerternes fest, og JBA Murer som igennem året har været en del af ”Hjertenetværket” har valgt at forlænge partneraftalen og samtidig opgraderet partnerskabet, for indtrykkene er helt klare: ”Vores oplevelser i Hjertenetværket kan man ikke købe for penge, og selvom vi selvfølgelig støtter mange gode formål, så er det helt specielt at støtte på…

:


Julen er hjerternes fest, og JBA Murer som igennem året har været en del af ”Hjertenetværket” har valgt at forlænge partneraftalen og samtidig opgraderet partnerskabet, for indtrykkene er helt klare:

”Vores oplevelser i Hjertenetværket kan man ikke købe for penge, og selvom vi selvfølgelig støtter mange gode formål, så er det helt specielt at støtte på den her måde, ved at vi kommer ud er sammen med de unge mennesker, får sved på panden og får nogle gode snakke, det gør et stort indtryk. Herudover så spiller vi jo KidsVolley som er et fantastisk inkluderende spil, og jeg kan se på mange af børnene at det gør en forskel. Rent forretningsmæssigt, så får vi også mødt andre virksomheder på en helt anden måde end vi normalt ville gøre i et netværk, så alt i alt, så er det her det helt rigtige for os” siger Allan Pedersen (TV) som er partner i JBA Murer. 

Miljøet er fantastisk

”Jeg er faktisk meget imponeret af det her miljø som jeg er blevet mødt af, og som rummer nogle fantastiske ildsjæle – Vi har som sagt fået nogle rigtig gode oplevelser i Hjertenetværket med Volleyball Danmark og børnene/personalet på Julemærkehjemmene. Jeg vidste ikke fra start, hvad jeg skulle forvente, men jeg må bare sige TAK til dem som vi har mødt i miljøet, for vi føler os rigtig godt tilpas – det har gjort, at vi også har valgt at gøre lidt mere i 2023” siger Allan Pedersen, som sammen med partnerne i JBA Murer, Jannik og Bo har taget en tidlig julegave med til hele Volleyball Danmark. 

JBA Murer vil gerne bakke op om de store oplevelser i Volleyball

Igennem gode snakke over de sidste par måneder, så har JBA Murer nemlig valgt at forlænge og opgradere partnerskabet, således det nu også omfatter Final 4 og landsholdet i Volleyball, som står overfor et historisk EM, og om opgraderingen fortæller Allan:

”Opgraderingen er for os naturlig, for vi er ret begejstrede for sporten og igen må jeg fremhæve de mennesker som dagligt løfter sporten, det er prisværdigt, og det vil vi gerne være en del af – Vi er spændte på endnu et år i Volleyball Danmark, som partner, og vi glæder os til at møde endnu flere ildsjæle ude i hallerne og på strandende – På vegne af Jannik, Bo og mig selv, så ønsker vi Jer alle en rigtig dejlig jul og godt nytår” 

Skal du bruge råd og vejledning omkring renovering af dit badeværelse/toilet, så er det helt sikkert JBA Murer, som du skal kontakte – men husk at sig at du er fra volleyfamilien. 

Læs mere om JBA Murer lige her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ