SPORT LIVE og Volleyball Danmark forlænger tv-aftale om volleyligakampe

Mandag bliver volleyballaften: SPORT LIVE og Volleyball Danmark har netop forlænget deres samarbejdsaftale, som betyder, at over en halv million husstande i den kommende sæson får mulighed for at følge toppen af dansk klubvolleyball på tv. SPORT LIVE vil også i den kommende sæson transmittere udvalgte kampe fra Volleyligaen med fokus på både herrer og…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Mandag bliver volleyballaften: SPORT LIVE og Volleyball Danmark har netop forlænget deres samarbejdsaftale, som betyder, at over en halv million husstande i den kommende sæson får mulighed for at følge toppen af dansk klubvolleyball på tv.

SPORT LIVE vil også i den kommende sæson transmittere udvalgte kampe fra Volleyligaen med fokus på både herrer og kvinder. Tv-kampene spilles som udgangspunkt mandag aften.

Volleyball Danmark og SPORT LIVE indgik sidste år en aftale om dækning af Volleyligaen og har siden da udvidet samarbejdet til også at omfatte pokalfinaler og landskampe. Således kan SPORT LIVEs seere følge bl.a. Danmarks EM-kvalifikationskampe på hjemmebane.

Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE, udtaler:

– “Dansk volleyball har netop nået et foreløbigt højdepunkt med herrelandsholdets kvalifikation til EM-slutrunden for første gang. Det er imponerende. Der arbejdes hver dag hårdt i klubber over hele landet for at gøre det bedre og bedre, og det er tydeligt, at der også er masser af talent på vej frem i volleyligaklubberne. Vi glæder os meget til at fortsætte det gode samarbejde med Volleyball Danmark, og vi ser frem til at være med på rejsen frem mod at gøre dansk volleyball endnu stærkere,” siger Flemming Kjellerup.

Jesper Jørgensen, direktør i Volleyball Danmark, tilføjer:

– “Vi er utroligt glade og stolte over, at vi igen har indgået en samarbejdsaftale med SPORT LIVE, som sikrer en fortsat bred eksponering af Volleyligaen. Jeg er sikker på, at det kommer både klubberne i Volleyligaen samt vores mange andre volleyballklubber til gavn. Aftalen sikrer en god og bred eksponering af Volleyligaen, og det er med til at skabe interesse for og øge kendskabet til volleyball generelt,” siger Jesper Jørgensen.

Der er planlagt syv direkte tv-kampe på SPORT LIVE i efteråret med start mandag d. 10. oktober, når kvinderne fra Team Køge tager imod oprykkerne fra Lyngby Gladsaxe.

SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.

Læs mere på www.sport-live.dk/sadan-far-du-sport-live

For yderligere information

Flemming Kjellerup
Direktør, F3 Media Group
flemming@f3mediagroup.com
Telefon 40 29 49 77

Jesper Jørgensen
Direktør, Volleyball Danmark
jejo@volleyball.dk
Telefon 24 42 93 34

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ