Volleyskolen – for dig, der gerne vil træne mere!

Volleyball Danmarks talentcentertræninger er samlingspunkter for mange af landets unge dedikerede volleyballspillere – men der er plads til endnu flere! Derfor skifter en del af Talentcenter Danmarks aktiviteter nu navn til ’Volleyskolen’ for at signalere, at alle er velkomne. Gennem de sidste mange år har landets unge volleyballspillere mellem 11 og 18 år kunnet supplere…

:


Volleyball Danmarks talentcentertræninger er samlingspunkter for mange af landets unge dedikerede volleyballspillere – men der er plads til endnu flere! Derfor skifter en del af Talentcenter Danmarks aktiviteter nu navn til ’Volleyskolen’ for at signalere, at alle er velkomne.

Gennem de sidste mange år har landets unge volleyballspillere mellem 11 og 18 år kunnet supplere deres klubtræninger med Talentcenter Danmark (TC) træninger, der er målrettet de ungdomsspillere, der er særligt dedikerede til sporten og ønsker at udvikle sig. Spillerne blev før delt op i A-, B- og C-niveau til træningerne for at sikre en relevant træning for alle, hvor de yngste og nyeste volleyballspillere startede på C-niveauet. Det er dog ikke alle ungdomsspillere, der er opmærksomme på at TC-træningerne er noget alle kan deltage i. Derfor skifter talentcentrets C-gruppe nu navn til Volleyskolen.

Med navnet ’Volleyskolen’ ønsker vi at understrege, at træningerne på det, vi tidligere kaldte C-niveau, er åbne for alle unge spillere, der har lysten og viljen til at udvikle sig – uanset hvor længe de har gået til volley. For nogle unge kan ordet ”talentcenter” virke fjernt og for elitært, og det afholder dem fra at melde sig til træningerne, selvom de faktisk gerne vil træne mere og er seriøse omkring deres sport. Derfor har vi besluttet at ændre navnet til ’Volleyskole’, da disse træninger skal ses som en mulighed for alle, og ikke kun de få udvalgte.” forklarer Sven Brix, Elitechef i Volleyball Danmark.

Volleyskolen er åben for alle mellem 11-18 år, som har lysten til at dygtiggøre sig som volleyballspillere. Det kræver dog, at man som minimum mestrer Teen 2 Volley og man er vant til at spille med en voksenbold. Fokus i Volleyskolen er på den basale tekniske udvikling samt en indføring i de grundlæggende taktiske systemer – og så møder man mange nye spillere fra andre klubber.

Øst, Vest, Midt og Nord byder alle velkomne.
Volleyskolen- og TC-træninger er samlet i fire regionale områder (Øst, Vest, Midt og Nord), så flest mulige spillere kan komme med. Træningerne afvikles derfor i Brøndby, Ikast, Odense og Aalborg. Tidspunkter og hyppigheden af træningerne varierer fra område til område, men fælles for alle regioner er, at der er plads til alle – og du kan stadig nå at komme med!

På Volleyball Danmarks side ”Tilbud om mere træning” kan man finde mere information om træningerne i de enkelte områder samt kontaktinformation på de ansvarlige trænere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ