DANSK SEJR OVER SVERIGE I EM-KVALIFIKATIONEN

Danmark – Sverige 3-0 (25-21, 25-18, 25-17) Danmark vinder puljen via en flot sejr mod naboerne fra Sverige. En kamp der blev lige så svær, som vi havde forudset.Sverige pressede de danske piger, specielt med skarpe server og store blokader. De danske piger svarede igen med 19 servesser og et meget stabilt grundspil. Specielt i …

:


Danmark – Sverige 3-0 (25-21, 25-18, 25-17)

Danmark vinder puljen via en flot sejr mod naboerne fra Sverige. En kamp der blev lige så svær, som vi havde forudset.
Sverige pressede de danske piger, specielt med skarpe server og store blokader. De danske piger svarede igen med 19 servesser og et meget stabilt grundspil. Specielt i  transitionsfasen var pigerne utroligt skarpe og stabilt spillende.

Kampen var tæt og spændende, holdende fulgtes op til lige inden de 20 point, hvorefter Danmark i hvert sæt satte truimf på og rykkede fra op til ret sikre sætsejre.

“Vores kantspillere har flyttet slagpunktet op, godt anført af Caroline Krogh og Frida Lyø, vores nye libero Laura Bonfils begynder at være varm i trøjen, hæverne ser mere og mere stabile ud og blokadearbejdet fra centerne er roligt og effektivt – det er en god udvikling holdet er i.”

“Nu kommer det sværeste – at gøre det igen, ikke tro at det kommer af sig selv, men at starte forfra og vilje det endnu en gang. Pigerne har blandet blod på de aftaler der er indgået og jeg er helt sikker på at de gør alt de kan i aften – så må vi se hvad Norge de kan (der forventes at vinde over Irland og indtage 2. pladsen i den anden pulje).”

Semifinalen spilles kl. 18.00 i Asgårds Skoles hal i Køge – kom og hver med til at skabe en fest …

Del nyhed

LÆS OGSÅ