Volley TV i aften: Kan Ishøj drille Middelfart?

Grundspillet lakker mod enden, og det nu holdende for alvor skal gøre sig klar til slutspillet. Ishøj Volley har intet andet end æren på spil, i mens Middelfart fortsat kan nå en 3. plads. Se kampen direkte på www.volleytv.dk i aften fra 18.50.Det har været nogle turbulente uger for Ishøj Volley, som i aften hjemme tager i…

:


Grundspillet lakker mod enden, og det nu holdende for alvor skal gøre sig klar til slutspillet. Ishøj Volley har intet andet end æren på spil, i mens Middelfart fortsat kan nå en 3. plads. Se kampen direkte på www.volleytv.dk i aften fra 18.50.

Det har været nogle turbulente uger for Ishøj Volley, som i aften hjemme tager i mod Middelfart VK. For begge hold er det sidste kamp i dette års grundspil, og det er derfor nu at formen skal findes frem før der tages hul på kvartfinalerne.

Hvis Middelfart får en sejr i aften, og samtidig er heldige med at både Hvidovre og ASV taber deres sidste kamp, kan fynboerne ende som nummer 3 i grundspillet.

Ishøj Volley har været ramt af både karantæner og skader, og har i aften ikke andet end æren på spil. Men samtidig er det en god mulighed for hjemmeholdet, at få spillet holdet sammen inden der tages hul på kvartfinalerne. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ