Herrerne tabte, men præsterede bedre

Letland-Danmark i Riga: 3-1 (25-17, 16-25, 25-22, 29-27) Dagens herrelandskamp mod Letland blev spillet på et højere niveau end gårsdagens kamp. Mange af de taktiske aftaler som danskerne havde indgået fungerede godt. Blandt andet spillede hæver Axel Jacobsen en stor kamp og foretog rigtig mange kloge valg. Specielt Danmarks centerangreb fungerede flot og Aske Mørkeberg…

:


Letland-Danmark i Riga: 3-1 (25-17, 16-25, 25-22, 29-27)

Dagens herrelandskamp mod Letland blev spillet på et højere niveau end gårsdagens kamp. Mange af de taktiske aftaler som danskerne havde indgået fungerede godt. Blandt andet spillede hæver Axel Jacobsen en stor kamp og foretog rigtig mange kloge valg. Specielt Danmarks centerangreb fungerede flot og Aske Mørkeberg og Rune Huss havde med henholdsvis 12 og 8 angrebspoint, på kun 1 fejl hver, en stor kamp.

Desværre lykkedes det ikke for det danske hold at serve med stabilitet og tilstrækkelig sværhedsgrad. Antallet af servefejl blev for stort og gjorde det svært at kunne vinde kampen.

”Vores servetryk er et meget væsentligt parameter for at kunne have en chance når vi starter European League. Derfor beder jeg holdet serve svært i dag. Det koster desværre mange fejl, men det er en væsentlig læreproces, som vi skal igennem, inden vi finder det serveniveau, der er påkrævet på dette niveau. Til gengæld er jeg ovenud tilfreds med det høje niveau vi idag ser fra vores hæver og centerspillere”, udtaler landstræner Mikael Trolle.

For anden dag i træk blev Peter Trolle Bonnesen dansk topscorer, denne gang med 20 point.

Danmark spillede kampen med følgende spillere:

Hæver: Axel Jacobsen
Diagonal: Peter Trolle Bonnesen
Kanter: Peter Jensen og Mads Møllgaard,  
Simon Bitsch (indskiftet i 4. sæt)
Centre: Aske Mørkeberg, Rune Huss
Libero: Frederik Mikelsons

Søndag spiller Danmark den tredje og sidste kamp mod Letland, inden holdet går ind i de sidste træningsforberedelser før European League kampene mod Polen i Slagelse, d. 4. og 5. juli.

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ