Ny spiludbyder støtter din volleyklub

En ny stærk dansk udbyder debuterer i dag på det danske spilmarked. Bet25 lancerer en ny støtteordning for dansk idræt, som bringer midlerne helt ud til sportsklubberne. Der er lagt op til en god omgang win-win med den nye danske spiludbyder Bet25. Enten vinder spilleren, eller også vinder spillerens favoritklub eller sportsgren. For som det…

:


En ny stærk dansk udbyder debuterer i dag på det danske spilmarked. Bet25 lancerer en ny støtteordning for dansk idræt, som bringer midlerne helt ud til sportsklubberne.

Der er lagt op til en god omgang win-win med den nye danske spiludbyder Bet25. Enten vinder spilleren, eller også vinder spillerens favoritklub eller sportsgren. For som det eneste sportsbetting selskab i Danmark giver Bet25 hele 25 procent af overskuddet fra sportsbetting retur til dansk sport.

Og det er ikke kun Superliga- og Håndboldliga-klubberne i toppen af pyramiden, der får en del af kagen. Også de små foreninger og klubber i Danmark, hvor det er frivilligt arbejde og lyst, som driver værket, får en bid.

”Uden dansk sport på alle niveauer var vi ingenting. Så naturligvis er det vigtigt for Bet25 at bidrage til dansk sport. Derfor doneres 25 procent af vores bruttospilleindtægt efter spilleskat direkte tilbage til danske sportsklubber valgt af vore kunder selv.”

”Når du opretter en spillekonto på Bet25, kan du bestemme, hvilken klub vi skal støtte på dine vegne. Alle sportsklubber i Danmark, som er medlem af Danmarks Idræts-forbund, er kvalificeret til at modtage støtte fra Bet25,” skriver Bet25 på klubbet.dk, hvor du kan læse mere om konceptet.

Bet25 er den eneste bookmaker på markedet, som støtter sporten så direkte og samtidig sørger for, at det er alle i DIF-regi, som kan modtage støtten fra Bet25.

Mange volleyballinteresserede kender formentlig allerede til konceptet, der minder meget om det klubmodul, som man kunne købe billetter igennem til EM i volleyball 2013. Hvis man valgte sin klub i klubmodulet, røg en procentsats af billetprisen direkte tilbage i klubkassen.

Det er TDC og en kreds af erfarne iværksættere fra spillebranchen, som står bag Bet25. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ