Danmarks piger tabte tæt kamp til Finland

Finland-Danmark: 3-1 (25-15, 27-25, 23-25, 25-18) Danmarks tredje kamp ved EM kvalifikationen for DU18 landshold i Grækenland stod mod Finland. De to hold mødtes ved NEVZA-finalen i september, hvor Danmark vandt 3-2.Finland havde dog vist stor styrke i gårsdagens 3-2 sejr over Spanien, så der var ingen tvivl om at det ville blive en stor…

:


Finland-Danmark: 3-1 (25-15, 27-25, 23-25, 25-18)

Danmarks tredje kamp ved EM kvalifikationen for DU18 landshold i Grækenland stod mod Finland. De to hold mødtes ved NEVZA-finalen i september, hvor Danmark vandt 3-2.
Finland havde dog vist stor styrke i gårsdagens 3-2 sejr over Spanien, så der var ingen tvivl om at det ville blive en stor udfordring for Danmark.
Første sæt blev da også en svær opgave for de danske piger og finnerne kom stormende med masser af power. Men fra starten af andet sæt, og frem til stillingen 17-18 i 4. sæt bølger kampen frem og tilbage med masser af flot spil på begge sider. Træner Mats Bjørkman spiller mange kort i løbet af kampen og både Ida Lambach, Stephanie Dahl og Nanna Mølgård bliver sat i spil som hævere.
For Danmark spiller Liv Magnussen en rigtig flot kamp i angrebet mens Laura Kjelstrup yder en flot indsats i både modtagning og angreb og bliver også valgt til dagens spiller.
Desværre løber vi tør for mentale kræfter sidst i 4. sæt og må se Finland løbe med sejren, på trods af masser af fight og vilje hos det danske hold. Vi må erkende at Finland var tanden bedre til at holde hovedet koldt i de afgørende situationer og må lære af det.
Søndag møder Danmark Azerbaijan kl. 19.30 dansk tid.

Del nyhed

LÆS OGSÅ