Hjemmesidebannertraenerklubben logo tekst

Hjemmesidebannertraenerklubben logo tekst

Tilmeld dig Trænerklubben - GRATIS
og få bogen "Aldersrelateret Træning I Volleyball" i velkomstgave

aldersrelateret

GRATIS medlemsskab for:   Kidstrænere   Beachtrænere   Holdledere   Ligatrænere   Hjælpetrænere    Ungdomstrænere   Træneransvarlige   Klubledere   Seniortrænere

GRATIS medlemsskab for:   Kidstrænere   Beachtrænere   Holdledere   Ligatrænere   Hjælpetrænere    Ungdomstrænere   Træneransvarlige   Klubledere   Seniortrænere

Hvorfor Trænerklubben?

Som træner, holdleder eller lignende, har du indflydelse på klubbens spillere. Du kan være forskellen på, om et medlem bliver i klubben. Volleyball Danmark, din klub og jeres medlemmer har brug for dig - ikke bare som træner og leder, men som den, der arbejder aktivt på, at alle spillere får den oplevelse, de har fortjent.

Til gengæld vil vi sørge for, at du bliver informeret direkte om, hvilke regler der gælder hvornår,  hvilke tiltag Volleyball Danmark gør i genopstartsfasen, ligesom du vil få en række værktøjer, der vil lette din indsats som træner og ikke mindst styrke din rolle som træner. Gennem dit gratis medlemsskab af Trænerklubben, kan vi let servicere dig, og er du hurtig, får du oven i købet bogen "Aldersrelateret Træning" GRATIS.

Mere information?

Tilmeld dig Trænerklubben - det er gratis.

* skal udfyldes
Jeg er mest interesseret i information om ..
Ønsker du Kidsvolley træningsplaner?

* Medlemsskabet er gratis. Når du melder dig ind, gviver du samtidigt samtykke til, at Volleyball Danmark må sende dig informationsbreve. Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab.

FLOT VELKOMSTGAVE

Meld dig ind i Trænerklubben allerede i dag og få den geniale bog "Aldersrelateret Træning I Volleyball" i velkomstgave. Bogen er et must have for alle trænere, og den vil gøre det meget lettere, for dig, at planlægge dine træninger. Læs mere om bogen her*

Som medlem af trænerklubben vil du få masser af nyttig information, der passer netop til dine behov.

Alt du skal gøre er, at udfylde skemaet, og klik på "Tilmeld". På den måde er du tilmeldt klubben, og du vil modtage en mail med et link, hvor du kan downloade din velkomstgave.

"Det har længe været et ønske, at kunne tilbyde de danske volleyballtrænere en bedre service. Med Trænerklubben har vi taget et stort skridt i den rigtige retning"

- Christina Attrup Juhl, Volleyball Danmark

Få bogen "Aldersrelateret Træning I Volleyball" som velkomstgave

Når du først har fået "Aldersrelateret Træning I Volleyball" i hånden, kan du slet ikke undvære den igen. Bogen gør dig i stand til, at tilpasse træningen præcis til den gruppe spillere, du arbejder med.

 

Fremtiden for Trænerklubben

Volleyball Danmark vil gerne give noget tilbage til jer trænere, der år ud og år ind, sørger for, at jeres mange medlemmer ude i klubberne får, ikke bare træning, men også masser af gode oplevelser.

Vi starter med, at give bogen "Aldersrelateret Træning I Volleyball" til alle, der melder sig ind i klubben. Bogen er en af vores helt store bestsellere, som mange trænere har haft glæde af.

Som medlem af klubben vil du fremadrettet få gode tilbud på flere af vores bøger, ligesom vi arbejder på, at du kan få rabatter på køb af sportstøj og lignende.

Vi arbejder ligeledes på, at samle al den viden vi har omkring jobbet som træner på et sted, så du let kan finde inspiration til, at lette din hverdag, og gøre dig til en bedre træner.

Du har også altid mulighed for, at stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Trænerklubben er for alle typer trænere, så der vil altid være en, der kan hjælpe dig videre.

Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Brug for hjælp?

Sara er expert på trænerområdet, og er klar til, at hjælpe dig med, hvad du end må have af spørgsmål eller kommentarer.

mobil: 6160 1282
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.