Ungdomsvolleyball

Tilmeldingen til Pokalfestival 2025 er åben

Om præcis 100 dage går det løs, når Kids- og Teenhold fra hele Danmark mødes til en weekend fyldt med spænding, konkurrence og feststemning.

:


Efter flere fantastiske år i Vejle, rykker vi nu festivalen til Herning Sportscenter – et nyt sted, men med samme gode energi. Sammen med de lokale volleyklubber Tjørring og Kibæk er vi klar til at skabe en weekend den 25. – 26. januar I sent vil glemme.

”Vi prøver hele tiden at udvikle festivalen, og i år byder vi ind med nyt til vores yngste spillere,” udtaler Randi Fechtenburg, der har ansvaret for Pokalfestivalen. ”Vi har også valgt at flytte lokation, selvom vi var meget glade for at være i Vejle. På den måde har vi fået nye klubber med som medarrangører, hvilket også giver noget til lokalområdet. Vi er meget glade for samarbejdet med Kibæk -og Tjørring Volleyball Klub.”

Nyt for Level 0-2

I år bliver festivalstemningen for de yngste deltagere på level 0-2 ekstra magisk.

Udover en masse spændende kampe, vil dagen være fyldt med sjove aktiviteter og overraskelser. Der venter blandt andet en spændende skattejagt i Sportscentret. Og det er kun begyndelsen – weekenden bliver fyldt med sjove udfordringer og hemmelige overraskelser. Glæd jer til en uforglemmelig weekend, hvor kidsvolley og fest går hånd i hånd.

Her vil det også være muligt at deltage, hvis I kun har 2-3 spillere, da vi vil mixe dem op med spillere fra andre klubber, så de også bliver en del af stævnet.

Gør evt. Pokalfestivalen til en familietur, da der i denne weekend spilles VM i herrehåndbold i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor Danmark skal spille lørdag den 25. januar., hvis de går videre fra indledende runde.

Er I klar til at tage udfordringen op og sikre jer pokalen? Vi glæder os til at byde jer velkommen i Herning, hvor fællesskab og volleyfeber følges ad.

Alle hold spiller i Sportscenter Herning, overnatning på to skoler hvor Talentskolen skoler ligger ved Sportcentret og Lundgårdskolen ca. 3 km. fra centret. Der vil være bus mellem spillested og skole for de klubber, der ønsker det.

Se meget mere info her.

Tilmelding til Pokalfestival 2025 sker her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ