Ungdomslandshold beachvolleyball

Villads Napier og Villads Andersen når 1/8-finalerne ved U19 VM i beachvolley

Villads Lundby Andersen og Villads Flügge Napier har spillet deres sidste kamp ved U19 VM i beachvolley i Shangluo, Kina.

:


De to Villads’er, Napier og Andersen, repræsenterede Danmark ved U-verdensmesterskabet i Kina, hvor de var i pulje med Hong Kong, Trinidad & Tobago samt Finland i den indledende runde. Resultaterne i pulje B blev således:

  • Napier/Andersen – Wong/LI: 2-0 (21-11, 21-8)
  • Napier/Andersen – Morrison/Sparks: 2-0 (21-9, 21-8)
  • Napier/Andersen – Viljamaa/Viljamaa: 0-2 (18-21, 14-21)

Resultaterne rakte til en 2. plads i puljen, hvilket betød, at holdet skulle møde nummer 3 fra pulje F, Rodríguez/Rubio fra Uruguay, og spille om en plads i 1/8-finalerne.

Napier/Andersen gik videre fra kampen, dog på en ærgerlig baggrund. Holdet fra Uruguay måtte trække sig grundet sygdom/skade til en af spillerne, og danskerne er dermed direkte videre til 1/8-finalen.

Det blev desværre sidste stop for Villads Napier og Villads Lundby, da de mødte Lares/Andres fra Mexico. Mexikanerne var inden dagens kamp gået ubesejret gennem turneringen og kunne tage endnu en skalp mod det danske mandskab. I første sæt blev det tæt, inden Lares/Andres vandt det 21-19, mens andet sæt endte 21-15.

Napier/Andersen nåede dermed at spille fire kampe og få en masse træningssessioner med hold fra andre nationer, som er en vigtig erfaring at tage med sig videre.

Del nyhed

LÆS OGSÅ