Herrelandshold volleyball

Danmark møder Tyrkiet i EM-kvalifikationen på søndag

Anden kamp i kvalifikationsspillet til EuroVolley 2026 spilles på søndag i Lillebæltshallerne i Middelfart, når det danske landshold tager imod Tyrkiet på hjemmebane.

:


Anden kamp i kvalifikationsspillet til EuroVolley 2026 spilles søndag eftermiddag klokken 16.00 i Lillebæltshallerne i Middelfart, når det danske landshold tager imod Tyrkiet på hjemmebane.

Du kan købe billetter til opgøret her. Hvis du ikke har mulighed for at komme i hallen, kan du også se kampen på Danskvolley.tv.

De danske drenge var i aktion sidste lørdag, da første runde af kvalifikationen blev afviklet. Her var modstanderen Ungarn, som havde hjemmebanefordelen.

Danmark kom utrolig godt fra start og vandt første sæt ganske overbevisende med 25-13. Herfra så holdet sig ikke tilbage og levnede ikke ungarerne nogle sæt.

Danskerne vandt nemlig også de to efterfølgende sæt med 25-20, 25-18.

Dermed er holdet kommet godt fra start i deres gruppe, der består af tre hold.

Herrernes EM-kvalifikation består af syv puljer á tre hold. Vinderne af de syv puljer går direkte videre til EuroVolley 2026 sammen med de fem bedste toere fra puljerne.

Kvalifikationen består af fire kampe for alle hold, hvor to af disse spilles i 2024, og de resterende to spilles i 2025.

Hvis Danmark vinder kampen mod Tyrkiet har de et rigtig godt udgangspunkt i de resterende to kampe i 2025, hvor de igen møder Ungarn (på hjemmebane) og Tyrkiet igen (på udebane).

Der skal lyde en stor tak til Middelfart Kommune for at være med til at arrangere landskampen i Lillebæltshallerne.

Del nyhed

LÆS OGSÅ