Beachvolley

Martin Olesen stopper som landstræner for det danske beachvolleyball-landshold

Efter flere års dedikeret indsats har Martin Olesen, efter udløb af sin kontrakt, ikke ønsket at forlænge kontrakten.

:


Martin Olesen stopper derfor som landstræner for de danske beachvolleyball-landshold. Martin Olesen har været en central figur i dansk beachvolleyball, og har i høj grad været med til at udvikle sporten og løfte niveauet blandt de danske spillere på både nationalt og internationalt plan.

Martin Olesen har haft en markant indflydelse på beachvolleyball i Danmark. Under hans ledelse har det danske landshold opnået betydelige resultater, herunder flere topplaceringer ved internationale turneringer. Martin Olesen har sammen med sine hold bl.a. vundet U18 EM-guld, U22 EM-sølv, U20 EM-bronze, sluttet som nr. 5 til U19 VM og opnået en placering som nr. 9 ved senior EM. Martin Olesen er således den træner i Danmark, som har vundet flest medaljer i Volleyball Danmarks historie.

Det har været en fantastisk rejse, og jeg er utrolig stolt af det, vi har opnået. Men tiden er inde for mig til at søge nye udfordringer og give plads til nye kræfter, der kan føre landsholdene videre,” udtaler Martin Olesen.

Martin Olesens beslutning om at træde tilbage kommer på et tidspunkt, hvor dansk beachvolleyball er i en spændende udvikling. Med en række unge talenter på vej frem, står sporten stærkt til fremtiden, og Martin Olesen efterlader et landshold med solide fundamenter.

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Martin Olesen. Resultaterne, som Martin har opnået med en række forskellige hold, taler sit tydelige sprog om, at vi med Martin har haft en særledes dygtig træner, der har kunnet hente helt uhørt historiske internationale resultater hjem. Martin har altid formået at få det bedste ud af hver spiller og hvert hold, og særligt hans evner til at arbejde med spillerne mentalt har været en enorm styrke for os til rigtig mange slutrunder. Vi takker for mange års godt arbejde og ønsker Martin rigtig meget held og lykke med de fremtidige opgaver,” udtaler sportschef Sebastian Mikelsons.

Robert Zuchowski leder pt. de danske beachvolleyball landshold indtil 3. september 2024. Volleyball Danmark forventer snarest at kunne løfte sløret for, hvad der sker herefter.

Del nyhed

LÆS OGSÅ