Kvindelandshold volleyball

Velkommen til øbro træ a/s som ny partner for kvindelandsholdet

Vi er meget glade for, at vi nu kan byde velkommen til en hel del nye partnere hos Volleyball Danmark! Det er fantastisk at se, at så mange nye partnere ønsker at bakke op om vores sport og vores kvindelandshold, så vi har fået mulighed for at sende dem i EM-kvalifikationen. Denne gang kan vi…

:


Vi er meget glade for, at vi nu kan byde velkommen til en hel del nye partnere hos Volleyball Danmark!

Det er fantastisk at se, at så mange nye partnere ønsker at bakke op om vores sport og vores kvindelandshold, så vi har fået mulighed for at sende dem i EM-kvalifikationen. Denne gang kan vi byde velkommen til Øbro Træ, som har sloganet “Når kvalitet er vigtigt”. Det synes vi passer rigtig godt sammen med et landshold, der går op i detaljerne og gør sig umage med deres præstationer.

Om Øbro Træ

Øbro Træ er en velrenommeret tømmerhandel, grundlagt i 1940, der specialiserer sig i salg af trælast og byggematerialer i Danmark. Med hovedkontor og logistikcenter i Greve samt to afdelinger i København, betjener Øbro Træ både erhvervskunder og private kunder. Afdelingerne i Greve og Nordhavnen er særligt designet til B2B-salg, mens afdelingen på Østerbro også betjener private kunder.

Derudover driver Øbro Træ et online byggecenter, Wood-Online.dk, som betjener både erhvervskunder og private kunder over hele Danmark.

Øbro Træ er stolte af at støtte et initiativ, der efter flere år uden landshold, nu gør det muligt for Danmark at have et kvindelandshold i volleyball, som kan repræsentere landet internationalt.

Del nyhed

LÆS OGSÅ