Britt Petersen modtager Dansk Volleyball Forbunds ærestegn

Landsholdets fysioterapeut gennem de sidste 23 år, Britt Petersen, modtager Dansk Volleyball Forbund ærestegn. Samtidig stopper hun sit arbejde med landsholdet. Mangt en landsholdsspiller har været i hænderne på Britt Petersen, der siden 1991 har været fysioterapeut på herrelandsholdene i volleyball. I forbindelse med lørdagens pokalfinaler i Odense Idrætshal fik Britt Petersen overrakt Dansk Volleyball…

:


Landsholdets fysioterapeut gennem de sidste 23 år, Britt Petersen, modtager Dansk Volleyball Forbund ærestegn. Samtidig stopper hun sit arbejde med landsholdet.

Mangt en landsholdsspiller har været i hænderne på Britt Petersen, der siden 1991 har været fysioterapeut på herrelandsholdene i volleyball. I forbindelse med lørdagens pokalfinaler i Odense Idrætshal fik Britt Petersen overrakt Dansk Volleyball Forbunds æresnål af formand Erik Jacobsen.

”Vi har været enormt glade for Britts arbejde med landsholdet igennem de sidste mange år. Med Britt har vi aldrig været i tvivl om, at vi havde en meget dygtig og 100 procent engageret fysioterapeut. Hun har altid stillet op og leveret et meget værdsat stykke arbejde. Spillerne har været glade for hende, og vi kommer til at savne hende,” siger Erik Jacobsen, formand i Dansk Volleybal Forbund.

Det er blevet til over 500 landskampe på sidelinjen for Britt Petersen, og hun ser tilbage på ’landsholdskarrieren’ med et smil:

”Det har været skønt at arbejde med landsholdet, spillerne og de mennesker, der har været omkring holdet. Det har været meget givende og udviklende for mig. Samtidig er det fantastisk at kunne arbejde med den sport, som jeg går så meget op i. Det er meget overvældende at modtage ærestegnet. Jeg blev meget overrasket,” siger hun.

Britt Petersen koncentrerer sig nu om arbejdet på sin klinik på Vesterbro i København.

Del nyhed

LÆS OGSÅ