Kidsvolley får julekalender

Vi er gået ind i december måned og julen nærmer sig, hvilket for mange er ensbetydende med pebernødder, kalenderlys, nisser og ikke mindst julekalender. Voleyballforbundet bidrager i år til julehyggen med en julekalender, hvor der bag hver låge er inspiration til kidsvolleytræningen. Kalenderen kan følges på skolevolleys Facebook side, men inspirationen kan lige så vel…

:


Vi er gået ind i december måned og julen nærmer sig, hvilket for mange er ensbetydende med pebernødder, kalenderlys, nisser og ikke mindst julekalender.

Voleyballforbundet bidrager i år til julehyggen med en julekalender, hvor der bag hver låge er inspiration til kidsvolleytræningen. Kalenderen kan følges på skolevolleys Facebook side, men inspirationen kan lige så vel bruges i klubbernes kidstræning.

Følg kalenderen her >>

Kalenderne er blot et af mange nye tiltag vi gør på skolevolleyområdet efter samarbejdet med Novo Nordisk er blevet intensiveret hen over efteråret.

F.eks er hjemmesiden skolevolley.dk er blevet redesignet for dels at understrege samarbejdet og dels at imødekomme et ønske om at kunne bruge den mere aktivt med for eksempel billeder, video og kampagner. Som eksempel kører vi i øjeblikket en slogankonkurrence, hvor en klasse kan vinde en dag med kidsvolley. Se konkurrencen her >>

Links i artiklen:

Skolevolley Facebook
Ny skolevolley hjemmeside
Slogankonkurrence

Del nyhed

LÆS OGSÅ