DU20 taber 3-0 til Belgien i VM-kval

Belgien-Danmark 3-0 (25-12, 25-13, 25-10) Startopstilling: Emma, Trine, Julie, Asta, Alina, Thit og Clara. Indskiftere: Maria, Tenna, Nanna, Paulina og Liv. Forud for dagens kamp mod Belgien, var vi usikre på, om libero Clara ville blive klar til kamp, men efter hurtig fys-behandling, blev Clara klar. Vi forventede en svær kamp mod Belgien, der er…

:


Belgien-Danmark 3-0 (25-12, 25-13, 25-10)

Startopstilling: Emma, Trine, Julie, Asta, Alina, Thit og Clara. Indskiftere: Maria, Tenna, Nanna, Paulina og Liv.

Forud for dagens kamp mod Belgien, var vi usikre på, om libero Clara ville blive klar til kamp, men efter hurtig fys-behandling, blev Clara klar.

Vi forventede en svær kamp mod Belgien, der er høje, stærke og teknisk dygtige, ligesom flere går på samme volleyballskole/gymnasium. Da Belgien sad over i går, havde vi ikke mulighed for at scoute, så vi gik ind til kampen med en målsætning om at spille vores eget spil. 

Belgierne spillede med meget højt servepres og servede de rigtige steder, hvilket gjorde, at vi havde meget svært ved at komme til angreb.

Endvidere var Belgiens hævere rigtig dygtige til at gøre det svært for vores centere.

Vi taber 3-0 (12-25, 13-25, 10-25) men er faktisk svært glade for at gå 2-cifret i alle sæt – mod Belgien kan vi godt tillads os at være glad for lidt.

Dagens spiller blev libero Clara, der var hæmmet af sin ankelskade, men alligevel holdt niveau og modtog til 2,8 på 10 modtagninger. Belgierne var desværre gode til at serve væk fra Clara. 

Liv blev dagens topscorer med 5 points. 

I morgen møder vi Portugal kl. 17:30

Del nyhed

LÆS OGSÅ