Wildcardhold i Danmarksturneringen

DVBF’s Turneringsstyregruppe (TSG) har vedtaget “Reglement for Wildcardholds deltagelse i Danmarksturneringen”. TSG har valgt at bruge begrebet wildcardhold igen, da der i denne sæson har været misforståelser ved sammenblanding af begreber og regler vedrørende talenthold og talentspiller. I bund og grund er der ikke ændret ved præmisserne for Wildcardhold (talenthold i denne sæson). Klubberne kan…

:


DVBF’s Turneringsstyregruppe (TSG) har vedtaget “Reglement for Wildcardholds deltagelse i Danmarksturneringen”. TSG har valgt at bruge begrebet wildcardhold igen, da der i denne sæson har været misforståelser ved sammenblanding af begreber og regler vedrørende talenthold og talentspiller.

I bund og grund er der ikke ændret ved præmisserne for Wildcardhold (talenthold i denne sæson). Klubberne kan søge om indplacering af Wildcardhold i 1. eller 2. division.

  • I kampene skal der være minimum 4 spillere, der er U21 på banen. Der kan suppleres med ældre ressourcespillere
  • Wildcardhold indgår i Danmarksturneringen på lige fod med alle andre hold og er omfattet af samme regler vedrørende op- og nedrykning. Dvs. holdet forbliver i rækken hvis de ikke spiller sig til nedrykning – og de i øvrigt fortsat opfylder betingelserne.
  • Hold som indplaceres som wildcardhold i Danmarksturneringen kan efter 2 sæsoner som Wildcardhold, overgå som et almindeligt hold
  • Spillere på Wildcardhold er omfattet af de samme regler for op- og nedrykning af spillere mellem holdende som andre hold i Danmarksturneringen
  • Eksisterende talenthold vil ved fornyet ansøgning automatisk overgå til Wildcardhold. Dette er dog betinget af at holdet fortsat opfylder betingelserne, og ud fra en sportslig vurdering stadig hører til i den række.

Reglement for talentspillere er under revision, og der må forventes ændringer i dette. De nærmere betingelser vil fremgå af Talentspillerreglementet som offentliggøres ultimo februar.

Ansøgning om tildeling af talenthold skal være DVBF i hænde senest den 1. marts. Alle ansøgninger fremsendes til turnering@volleyball.dk.

Tvivl
Har I spørgsmål er I velkomne til at kontakte Henrik Petersen på tlf. 43 26 27 15

Hent reglementet her >>

Del nyhed

LÆS OGSÅ