EM kvalifikationen i Ungarn slutter med 3-0 nederlag

Heller ikke i 5 og sidste kamp lykkes det for HU19 at hive en sejr i land. Grækenland var for stærke og vandt sikker 3-0 i turneringens sidste kamp. Med cifferne 25-20, 25-22, 25-14 sikrede Grækenland sig sin anden sejri turneringen og det 5. nederlag til HU19 mandskabet. De danske drenge var i dag opsatte…

:


Heller ikke i 5 og sidste kamp lykkes det for HU19 at hive en sejr i land. Grækenland var for stærke og vandt sikker 3-0 i turneringens sidste kamp.

EM kvalifikationen i Ungarn slutte med 3-0 nederlag

Med cifferne 25-20, 25-22, 25-14 sikrede Grækenland sig sin anden sejri turneringen og det 5. nederlag til HU19 mandskabet.

De danske drenge var i dag opsatte på at yde en bedre indsats end i gårsdagens kamp og det lykkes fint fra starten hvor holdet har kort snor i grækerne. Men som i går er der enkelte rotationer hvor vi ikke formår at holde vores sideout og det udnytter modstanderen hurtigt og klogt hvor især deres diagonal er meget stærk (Han blev topscore i turneringen)

 

Billedet er det samme i 2.sæt men det lykkes DK at komme tilbage i sættet via stærke server af anfør Mads Møllgaard, men det er desværre ikke nok til at holde sættet ud.

I hvad der blev sidste sæt starter DK stærkt og for hurtigt et lille forspring på 3 point, men de græske svæveserver gør det til stadighed svært for den danske sideout og efter den anden tekniske timeout (14-16) går det danske spil helt i stå og grækerne scorer 9 point i streg og tager dermed sættet og kampen.

I trænerteamet er der stor enig om at turneringen har været utrolig lærerig for HU19 drengene og at der er meget at bygge videre på.

Dagens Man of the match bliver igen anfør Mads Møllgaard der endvidere kan bryste sig af at være 5. bedste pointscore i hele kvalifikationens 5 puljer med 105 piont i de 5 kampe.

Del nyhed

LÆS OGSÅ