Flot præstation

Damelandsholdet leverede en flot præstation ved OL-kvalifikationen i Baku I november deltog damelandsholdet i OL-kvalifikationsturneringen i Baku, Azerbaijan. Danmark havde kvalificeret sig ved i august, at besejre Bosnien sammenlagt i to kampe. I Baku var modstanderne Bulgarien og Azerbaijan. Begge nationer bevæger sig til daglig i de højeste lag af europæisk volleyball. Det blev da…

:


Damelandsholdet leverede en flot præstation ved OL-kvalifikationen i Baku

I november deltog damelandsholdet i OL-kvalifikationsturneringen i Baku, Azerbaijan. Danmark havde kvalificeret sig ved i august, at besejre Bosnien sammenlagt i to kampe.

I Baku var modstanderne Bulgarien og Azerbaijan. Begge nationer bevæger sig til daglig i de højeste lag af europæisk volleyball.

Det blev da også til to 3-0 nederlag for Danmark, men i flere perioder blev spillet løftet til et niveau, som holdet ikke har præsteret tidligere. Alt i alt en god og lærerig oplevelse for de ambitiøse spillere. Turneringen blev vundet af Bulgarien med en finalesejr over Azerbaijan. Disse to hold havde i semifinalen besejret henholdsvis Ukraine og Tjekkiet. Bulgarien går nu videre til en 8-holdspulje, der skal spille i Tyrkiet maj 2012. Herfra går vinderen til OL.

Næste store opgave for damelandsholdet er EM-kvalifikationen. Her er holdet havnet i pulje med Ukraine, Holland og Grækenland. Igen lande som er garanter for volleyball på højeste niveau. Kampene spilles over to runder, alle mod alle, i første og anden weekend i september 2012.

Del nyhed

LÆS OGSÅ