Volleyball Danmark logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julemærkefonden x Volleyball Danmark

Julemærkefonden x Volleyball Danmark

I foråret 2022 indgik Volleyball Danmark et ”Plads til alle – brug for alle”-partnerskab med Julemærkefonden, som driver fem Julemærkehjem i Danmark.

Julemærkehjemmene er et tilbud til børn, der mistrives, har været udsat for mobning, eller på anden måde har stået uden for fællesskabet. På Julemærkehjemmene lærer børnene at indgå i fællesskaber, som forudsætningen for at skabe trivsel, læring og udvikling. Julemærkehjemmenes kerneopgave er, at ingen børn skal stå uden for fællesskabet – en opgave, som vi i Volleyball Danmark både tror på og kan bidrage til.

Med KidsVolley som omdrejningspunkt for vores besøg på Julemærkehjemmene, ønsker vi at invitere Julemærkehjemmenes børn ind i idrættens fællesskab og skabe succesoplevelser, selvværd og naturligvis få sved på panden. Samtidig vil vores A-landshold i volleyball være med til at sprede Julemærkehjemmenes budskaber på spilletrøjer og via landskampe.

Hos Volleyball Danmark er vi stolte af at bidrage til den fysiske og mentale udvikling hos Julemærkehjemmenes børn og sammen med Hjertenetværket glæder vi os til at skabe mange unikke oplevelser sammen med Julemærkehjemmene i et værdifuldt partnerskab.   

Læs meget mere om Hjertenetværket her.

"

"Vi er utroligt stolte af, at vi i fællesskab med Julemærkehjemmene kan bidrage til en positiv udvikling hos børn, som for ofte har oplevet at stå udenfor. Vi glæder os til at skabe unikke oplevelser sammen med børn og personale på Julemærkehjemmene og til at udvikle et værdifuldt partnerskab med Julemærkefonden."

Jesper Jørgensen, Direktør Volleyball Danmark

Sådan støtter Volleyball Danmark Julemærkefondens arbejde:

  • Volleyball Danmark eksponerer Julemærkefonden med logo på brystet af A-landsholdene i volleyball for damer og herrer.

  • Volleyball Danmark vil ved salg af billetter til A-landskampe i volleyball på hjemmebane i Danmark donere 10 kr. til Julemærkefonden per solgt billet.

  • Volleyball Danmark tilbyder sammen med Hjertenetværket at besøge hvert af de 5 julemærkehjem minimum 1 gang årligt i sommerhalvåret, hvor Volleyball Danmark gennemfører fællesskabende volleyball aktiviteter til glæde for børnene.

  • Volleyball Danmark vil ved salg af partnerskaber til Hjertenetværket, donere 1.000 kr. til Julemærkefonden per solgt helårsmedlemsskab.