Onsdag, 20 oktober 2021 11:38

Nyt tilmeldingssystem: Er du klar til Vinterstævnerne?

Written by

Selvom vi er gået ind i vintersæsonen for beachvolleyball, er der stadig rig mulighed for at dyste i sandet til en række vinterstævner i landets to indendørs beachvolleyballhaller. Skal du med? Så husk at læse op på det nye tilmeldingssystem lige her.

Pepsi MAX Beachvolley Tour fortsætter – som vanligt – hen over efterår- og vintermånederne med et stævne om måneden, som skiftevis kommer til at ligge i Hafnia-Hallen (KBH) og Odense Beachhal. Alle stævner er blevet lagt ind på beachvolley.dk, hvor du kan finde datoer og links til tilmelding.

Og når vi snakker om tilmelding, er der god grund til at læse de næste par linjer ekstra grundigt. Fra denne vinter er alle tilmeldinger til Pepsi MAX Beachvolley Tours stævner nemlig overgået fuldt ud til systemet Latourna, så det nu er her du både tilmelder dig, ser din profil, ranglisterne og selvfølgelig alle turneringernes kampprogrammer og resultater et samlet sted. Generel info om turneringerne er stadig på www.beachvolley.dk

Tilmelding via Latourna

Alle spillere der deltog på årets tour i sommeren 2021, har fået oprettet en profil på Latourna. Det er den man skal bruge til at tilmelde sig til turneringerne. Alle spillere har også fået en mail om hvordan man tilmelder sig, samt en mail fra Latourna med link til deres password på Latourna. Du kan også se vejledningen her.

Nye spillere skal oprette en profil på Latourna.

Hvis man har problemer med sin profil eller tilmelding til turneringerne, er man meget velkommen til at henvende sig til Peter Morsing på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – gerne i god tid, så man ikke misser en tilmelding

Obs. Licensen for deltagelse på Beachvolleyball Touren er blevet afskaffet på Volleyball Danmarks Repræsentantskabsmøde. Der bliver derfor ikke opkrævet licens.

Husk tilmelding til 1. Vinterturnering er allerede på mandag d. 25. oktober kl. 18.00 - Ses vi?

Read 410 times
Pepsi Max
Fisherman's Friend
Hello
Mikasa
Volleyball Danmark

Kontakt

Volleyball Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
 
Peter Morsing
Tlf: 2877 2988
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Følg os på