Hjemmesidebanner

Gode råd til Åbent Hus arrangementer

I forhold til åbent hus arrangementerne i forbindelse med Volley Week, er det vigtigt at være opmærksom på de generelle retningslinjer og anbefalinger der gælder, og som kan ses via dette link:

http://volleyball.dk/index.php/nyheder/nyhedsarkiv/item/2560-covid19-opdaterede-retningslinjer-for-volleyball-og-beachvolleyball

For de gæster som kommer til åbent hus arrangementet, og som måske ikke er vant til at spille volleyball, kan det være relevant at fremhæve følgende:
  • Deltagere skal undgå fysisk kontakt og high fives før/under/efter kamp/træning.
  • Det anbefales, at deltagerne ikke rører sig selv i ansigtet under kampen/træningen.

Herudover bør I have særligt fokus på overholdelse af forsamlingsforbuddet (pt. 50 personer), og sikre jer, at der ikke er mere end det antal gæster til arrangementet i løbet af hele åbningstiden (husk at tælle alle personer i hallen med, spillere, trænere, hjælpere, forældre mm.). I kan med fordel anvende f.eks. et armbånd eller badge, så I på den måde får ”registreret” alle der kommer og deltager, og hvis I på forhånd har taget det antal med som I må være, kan I sikre Jer, at der ikke kommer flere end forsamlingsforbuddet tillader.

Det er muligt at dele hallen op i 2 dele, hvor forsamlingsforbuddet så skal overholdes for hver del af hallen. Det kræver i givet fald en 100 % sikker adskillelse af de to dele, hvor hverken personer eller redskaber/bolde blandes, og at hver del af hallen har sin egen indgang, der ikke blandes med den anden del. Forventer I mange gæster til arrangementet, og overvejer at dele hallen op i to dele, så tag gerne fat i Jesper Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skriv jeres telefonnummer og et tidsrum hvor I kan kontaktes i, så vil i blive ringet op for yderligere information om de retningslinjer, der gælder for dette.

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser