Volleyball Danmark logo

Medlemmet i Centrum

Klubudvikling på baggrund af viden

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

pakke

Få en gave til din klub

Nu kan du og din klub få en gratis undersøgelse. Gaven er inklusiv:
Hjælp fra start til slut
Gennemgang af resultatet
Efterfølgende klubudvikling

Værdi 1.500 kr

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FÅ VIDEN
Når I har gennemført undersøgelsen, ved I præcist, hvad jeres medlemmer tænker, hvilket er vigtigt
 
FÅ HJÆLP
Vi sidder klar til at hjælpe jer hele vejen igennem forløbet, også hvis vi efterfølgende skal klubudvikle
FÅ MEDLEMMER
Jo gladere jeres medlemmer er, des større chance er der for, at de tager deres venner med til klubben

"RS Rødovre Volley har været glade for at være med i medlemsundersøgelsen. Resultaterne giver et godt grundlag for at udvikle klubben. Vi har især været glade for den konstruktive sparring med Volleyball Danmarks konsulent, der medbringer værdifulde erfaringer fra andre klubber."


- Peder Toftgård, formand i RS Rødovre Volley

Se jeres medlemmers tilfredshed


Når I deltager i medlemsundersøgelsen, får I jeres eget dashboard, hvor I kan følge med i medlemmernes tilfredshed.

Med dashboarded i hånden, er det let at sætte ind på de rigtige områder, når I arbejder med klubudvikling.

Følgende klubber har allerede gennemført undersøgelsen


ABC, ASV, Amager, Bedsted, CPH Beach, Esbjerg, Farum-Holte, Fortuna, Frederiksberg, Gentofte, Hvidovre, Lyseng, Ikast, Ishøj, Kolding, Lyngby-Gladsaxe, Lyseng, Odense Beach, Randers, Roskilde, Rødovre, Skovbakken, Køge, Vestsjælland VK Raptus og VLI.

Skal I være den næste?

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Volleyballspilleren i Centrum er en omfattende landsdækkende undersøgelse. Alle danske volleyball klubber, der er medlemmer af Volleyball Danmark, er blevet inviteret med i undersøgelsen, der er udarbejdet af firmaet Players 1.st, der er eksperter på området.

Med undersøgelsen får de deltagende klubber et meget præcist billede af, hvad dens medlemmer går og tænker. En viden der vil gøre klubberne i stand til, at starte nye tiltag op eller ændre på gamle traditioner, så klubbens udvikling kommer i sync med medlemmernes ønsker. Man kan se undersøgelsen som en moderne form for demokrati, hvor mange flere medlemmer kommer til orde, end tilfældet er i mange klubber og foreninger.

Alle klubber kan deltage i undersøgelsen. Det koster 1.500 kr. at løse licens til spørgeskemaet. For den pris får klubberne ikke bare en licens. Klubberne får også tilknyttet en konsulent, der hjælper dem hele vejen frem til og igennem undersøgelsen. Efter endt undrsøgelse kommer konsulenten ud, og gennemgår alle tallene med klubben, og hjælper med at udpege de fokusområder, som klubben og medlemmerne får mest ud af. Skal det iværksættes større initiativer, står konsulenterne også klar til, at hjælpe med det.

Undersøgelsen er startet op i foråret 2019, og i de første år, har 23 klubber gennemført undersøgelsen. Vi fortsætter i 2021 - skal du være med?

Undersøgelsen gennemføres over 14 dage, hvor alle klubbernes medlemmer og frivillige får tilsendt en kode til undersøgelsen. Undersøgelsen gennemføres som en spørgeundersøgelse. Bag undersøgelsen ligger en udviklet algoritme, der vægter alle svar op mod hinanden, så klubberne også får præcist at vide, hvilke fokusområder, der er de vigtigste at arbejde videre med.