Volleyball Danmark logo

Hvordan ser fremtidens uddannelsestilbud ud?

I Volleyball Danmark er vi i fuld gang med at udvikle og optimere vores uddannelsestilbud, så vi kan skabe relevante og attraktive tilbud for vores frivillige ude i klubberne. 

Derfor inviterer vi lige nu ALLE trænere og hjælpetrænere samt bestyrelse/ledelse i klubben til at deltage i et spørgeskema, som bidrager til en undersøgelse af hvilke behov og ønsker vores frivillige har til uddannelse. 

Vores fremtidige uddannelsestilbud vil blive udviklet på baggrund af denne undersøgelse, hvorfor ALLE svar er vigtige for os. På denne måde er vi nemlig sikre på, at vi kan skabe lige netop dét, der er brug for. 

Spørgeskemaet er DIN mulighed for at smide alle ønsker, behov og forespørgsler på bordet. Det tager ca. 8-10 minutter at gennemføre spørgeskemaet. 

TAK fordi du vil være med til at udvikle dansk volleyball. 

VIND 3000,- KR. TIL KLUBBEN

Som tak for din tid har du mulighed for at deltage i konkurrencen om 3.000 kroner til et socialt arrangement i din klub.

For hver besvarelse får klubben et lod i puljen i konkurrencen om de 3.000 kroner (kun én besvarelse pr. person).

Del derfor gerne spørgeskemaet med alle trænere/hjælpetrænere samt bestyrelse/ledelse i din klub og få større chancer for at vinde konkurrencen!

FAQ

Hvad bruger I mit svar til?

Alle svar fra spørgeskemaet bliver brugt til at analysere behov og ønsker til uddannelsestilbud i Volleyball Danmark. Du kan vælge at gøre dit svar 100% anonymt, hvis du ikke ønsker at angive navn. 

Tager det lang tid?

Det tager cirka 8-10 minutter at gennemføre spørgeskemaet. 

Hvad med GDPR?

Dine oplysninger vil blive behandlet ud fra GDPR-lovgivningen. Du har mulighed for at være anonym. Du kan også i slutningen af spørgeskemaet oplyse navn, mail og telefonnummer, hvis du ønsker at deltage i konkurrencen. Din deltagelse er frivillig, og du kan til enhver tid bede om at blive slettet fra undersøgelsen ved at kontakte Mie Herred Andersen.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om det mindste, så ring eller skriv til Mie.

  • 2241 2193

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.