Hjemmesidebanner

Afbud til kamp

Er et hold grundet sygdom, skader eller af anden årsag ikke i stand til at stille op til en divisionskamp gælder nedenstående procedure. Det skal dog understreges at et afbud ikke giver fritagelse for eventuelle sanktioner/bøder i henhold til Volleyball Danmarks reglementer.

Procedure ved et afbud:
Det er den udeblivende klubs/holdfællesskabs pligt - så hurtigt som muligt skriftligt, om nødvendigt telefonisk - at underrette alle implicerede parter:
Turneringsledelsen
Spillested
Modstander
Dommerpåsætter

Bemærk: Turneringsledelsen træffes ikke efter kl. 15:00 om fredagen, send derfor en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis situationen opstår efter dette tidspunkt.

Hvis modstanderen og dommerne af turneringsledelsen er underrettet om udeblivelsen, behøver disse ikke indfinde sig på spillestedet, og modstanderen skal blot indsende holdseddel til turneringsledelsen.

Hjemmeholdet skal indsende holdseddel og kampskema med bemærkning om forholdet til turneringsledelsen samt indtelefonere aflysningen af kampen til infosport.

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2710
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser