Ci Eshel

Ci Eshel

På en lunefuld søndag med tordenbrag og skybrud vandt Aarhus Beachvolley Club (ABC) søndag eftermiddag DM-titlen i beachvolleyball for klubhold i turneringens første år.

I en flot kulisse i beachvolleyball-anlægget i Beach Park Aarhus blev det første Danmarksmesterskab i beachvolleyball for klubhold afviklet. Feltet var kogt ned til tre dedikerede hold i damerækken fra henholdsvis ABC, Rosenlund Volley og LUI Volleyball, som alle havde mod på at prøve konceptet af, dyste om medaljer og ikke mindst titlen som Danmarksmestre.

Og det blev således hjemmeholdet fra ABC bestående af Lene, Camilla, Anne, Sofie og Natascha, som også spiller indendørs volleyball i ASV, der løb med Danmarksmestertitlen i turneringens første år efter fire sejre ud af fire mulige.

”Vi syntes, at det lød spændende med en ny slags turnering, og da ABC spurgte os, om vi ville stille op for klubben, sagde vi selvfølgelig ja. Det har været en rigtig god oplevelse og dejligt at kunne mødes med volleyballspillere fra hele Danmark. Og så var det selvfølgelig fedt at vinde guldet,” fortæller Lene Kallestrup Andreasen, som var en af de fem spillere fra ABC, der søndag løftede pokalen og kaldte sig Danmarksmester.

”Det både sjove og samtidig udfordrende ved 4x4 beachvolleyball er, at taktikken nærmer sig indendørs volleyball mens teknikken læner sig mere op ad beachvolleyball. Så man bliver tvunget til at tænke på en ny måde, og det har været sjovt at spille en ny slags volleyball. Så vi krydser fingre for, at flere hold kommer med næste år for at få en god og anderledes volleyballoplevelse – vi kan i hvert fald klart anbefale det.” afslutter hun.

Sølvmedaljerne gik til LUI Volleyball mens Rosenlund Volley fik bronzemedaljer.

En turnering i udvikling
Det er første gang nogensinde, at der er blevet afviklet et Danmarksmesterskab i beachvolleyball for klubhold, som er en turnering, hvor der spilles i sand med fire spillere på hver sin side af nettet i en herlig kombination af volleyball og beachvolleyball. Turneringen blev afviklet med to kvalifikationsstævner og så det afsluttende finalestævne, der blev afviklet i Aarhus.

”Vi havde et fantastisk DM i Aarhus, hvor de tre deltagende hold fik spillet en masse kampe mod hinanden og også hyggede uden for banen. Vi havde naturligvis håbet på at have flere hold og også en række for herrerne med i turneringen, men vi er i den spæde start af en ny turneringstype, så det kræver nok lidt tilvænning. Nu er vi i gang og bygger videre på konceptet til næste år, hvor vi håber på, at få flere hold med.” udtaler sportskonsulent i Volleyball Danmark, Peter Morsing.

sammen er vi stærkere

Der bliver hård kamp om de vigtige ranglistepoint og en masse ungdoms beachvolleyball til weekendens turneringer i Pepsi MAX Beachvolley Tour

Pepsi MAX Beachvolley Tour 2021 har nu være i gang i lidt over en måned, og det er blevet tid til den sidste Master-turnering, inden det går løst til årets første Pepsi MAX Grand Slam. Topholdene vender derfor snuden mod Aarhus for at sikre sig ranglistepoint og dermed mulighed for adgang til eksklusive Middelfart City Grand Slam, som kun har plads til elite herrer og elite-1. division damer.

167 hold trodser hedebølgen til weekendens fire turneringer

Spillerne bliver i weekenden ikke kun udfordret af modstanderne. Spillerne skal også kæmpe med hedebølgen som netop er over os med en vejrudsigt, der lover 27 grader og let til svag vind.

Topseede Sofia Bisgaard og Clara Windeleff gør klar til de sidste forberedelser inden de tager til U20 EM, som foregår d. 8.-11. juli i Izmir, Tyrkiet. Det bliver deres sidste prøve sammen inden de skal forsvare de rød-hvide farver. Der bliver kamp til stregen i Aarhus, hvor blandt andet sidste års sølvvinder, Signe Haaning, stiller op med DM-bronzevinder, Asta Kjærgaard.

Herresiden er i den grad også stærkt besat, hvor landsholdene, Nicolai Houmann/Kristoffer Abell og Jacob Stein Brinck/Daniel Thomsen, er repræsenteret. I deres sidste indbyrdes kamp til Copenhagen Master, trak Houmann/Abell det længste strå, men hvem klarer sig bedst i hedebølgen? Eller kan den dobbelte danmarksmester, Jacob Stormly, sammen med Mads Møllgaard drille landsholdene og snuppe sejren?

Der bliver i hvert fald garanti for en masse intense kampe i sommervarmen. Kom forbi anlægget eller følg resultaterne her 

Stor weekend for ungdommen

I weekenden afvikles der også hele tre ungdomsturneringer, så vores yngste spillere har rig mulighed for at deltage, lige meget hvor de bor i landet.

Læs om weekendens fire turneringer her:

Vestsjælland Ungdomsturnering 2 
Aarhus Master 
Ikast Ungdomsturnering 2 
Vestsjælland Open 

Torsdag, 17 juni 2021 08:54

Nye regler for Kidsvolley Level 2

Så er det slut med at dø i Level 2! På baggrund af evalueringer fra trænere i hele landet, er reglerne for Kidsvolley Level2 blevet ændret. Få indblik i de væsentlige ændringer her:

Efter en temaaften i marts med masser af input fra trænere i hele landet, har en ekspertgruppe i samarbejde med kredense udarbejdet nye regler for Kidsvolley Level 2, som nu er klar til at blive testet af i efteråret 2021.

I korte træk ser Kidsvolley Level2 nu således ud:
• Level 2 er stadig et rotationsspil
• Man kan ikke længere dø
• 1. berøringen skal være et volleyballslag
• Der skal spilles 2 gange
• 2. berøringen kan enten være et smash eller et kast over nettet
• En kamp varer 15 minutter og består af så mange sæt som muligt til 9 point.

Overvejelserne bag ændringerne er, at vi stadig gerne vil beholde tempoet i spillet ved at rotere efter hver bold, der spilles over nettet. Derudover kommer der mere fokus på volleyballteknikkerne ved at 1. berøringen skal være med et volleyballslag. Da man ikke længere kan dø i Level 2, får spillerne mere ro til at turde prøve teknikkerne af, og de er hele tiden en del af spillet på banen, hvor de kan udvikle sig spilmæssigt.

Som noget nyt indføres smashet også i spillet, som en valgmulighed i overspillet. Smash er for mange spillere motiverende og sjovt at bruge. Ved at gøre det valgfrit, er der samtidig differentieringsmuligheder for spillere på alle niveauer. Smashkastet er ikke længere en del af spillet, da vi vil give ro til at 1. berøringen kan tages med et volleyballslag.

Få det fulde overblik over reglerne her: http://uvolley.dk/8-kidsvolley/67-regler-level-2

Hold dig opdateret med TRÆNERKLUBBEN
Vil du gerne have nyheder som disse direkte i indbakken? Så tilmeld dig TRÆNERKLUBBEN, hvor vi holder dig opdateret med regler, nyheder og gode tilbud, der gør din rolle som træner lidt lettere. Samtidig bliver du en del af et stort trænernetværk, hvor du kan søge inspiration og sparring hos andre trænerkollegaer.

TRÆNERKLUBBEN er gratis, og tilmelder du dig lige nu, får du en velkomstgave i form af bogen “Aldersrelateret træning i volleyball".

Tilmeld dig TRÆNERKLUBBEN her 

sammen er vi stærkere

Efter to års aflysninger grundet Covid-19, glæder vi os til, at vi i foråret forhåbentligt igen kommer til at afvikle U-DM’er. Få her en oversigt over datoerne, så I allerede nu kan sætte et stort kryds i kalenderen.

Ungdomsvolleyball er et centralt område for Volleyball Danmark, og derfor arbejdes der hele tiden på at skabe de bedste forudsætninger for de unge spillere. I marts 2021 blev det besluttet, at ungdomsårgangene fremover hedder U15, U17 og U20. Med de tre årgange vil strukturen mere naturligt følge skoleinddelingen (U15: 6.,7. og 8. klasse, U17: 9.-10. klasse, U20: ungdomsuddannelser). Samtidig vil der med en ændring fra U19 til U20 blive mulighed for at danne hold ud fra en større mængde af spillere.

Datoerne for U-DM 2022:

 • U15 – afholdes 21.- 22. maj 2022
 • U17 – afholdes 7.- 8. maj 2022
 • U20 – afholdes 30. april- 1. maj 2022

Arrangørerne til U-DM 2022 vil blive meldt ud i november.

U20 DM-kvalifikation

Efter dialog med turneringsansvarlige fra kredsene og arrangørerne til ungdomsstævnerne er det derudover besluttet, at U20 kvalifikationen til DM kommer til at foregå via ungdomsstævner rundt om i hele landet. Strukturen for kvalifikationen kommer i hovedlinjer til at se således ud:

 • Der udbydes i alt fire U20 DM kvalifikationsstævner
 • Holdet skal minimum deltage i to kvalifikationsstævner for at kvalificere sig til DM
 • Vindere af et kval-stævne er direkte kvalificeret til DM
 • De resterende pladser optages efter U20 Ranglisten

Læs hele reglementet for U20 DM kvalifikation her.

U20 DM Kvalifikationsstævner:

 • 25-26. september 2021. Ikast Cup arr. Ikast KFUM
 • 13-14. november 2021. Molten Cup arr. VK Vestsjælland
 • 5-6. februar 2022. Elitetræf arr. SKF KFUM
 • 5-6. marts 2022. DHV Master arr. DHV Odense

Kvalifikation til U15 og U17 DM kommer til at foregå, som det plejer med en øst og en vest DM-kval, der bliver arrangeret af hhv. SVBK og MJVB.

Hvis I har spørgsmål, kan I kontakte Sara Lilja Jensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Stemningen af sommer, sol og sand er rykket fast ind på Efterskolen Lindenborg ved Roskilde. I dette skoleår har Lindenborg, som den første efterskole i landet, nemlig startet en helårlig beachvolleyball-linje, og der har været rift om pladserne fra start.

Lindenborg har gennem 9 år haft en stor volleyball-linje, der rummer alle niveauer, og har formået af sende fire hold til DM. Men nu har efterskolen udbygget linjen og det er nu også muligt at gå på en dediceret beachvolleyball-linje. Muligheden for dette har været eftertragtet og linjen blev allerede på sit første år fyldt helt op, ligesom der i de kommende skoleår også er booket op.

”Det er fedt, at der har været så stor efterspørgsel på beachvolleyball-linjen. Eleverne der startede i år, har ikke haft den store erfaring i sandet, men alle har fået noget ud af det. Nogle af dem, som typisk har spillet lidt volleyball før, er blevet virkelig bidt af det og har endda tilmeldt sig ungdomsstævner på den danske beachvolleyball tour. Andre har hygget sig med at spille og fået god motion, men har ikke ambitioner om at spille kampe. Og det er jo det, der gør beachvolleyball så fantastisk; vi kan rumme det hele og let justere niveau ift. antal spillere på banen.” fortæller Martin Kattner, lærer på Efterskolen Lindenborg.

Skolen har selv etableret to beachvolleyball-baner, men i dele af skoleåret benyttes indendørsbanerne i Hafnia Hallen, Valby, som nås med en halv times bustur. Denne mulighed har gjort det muligt at satse på beachvolleyball hele året og givet flere elever blod på tanden til at fortsætte i sandet, når efterskoleopholdet om nogle uger afsluttes.

”Vi vil på Lindenborg altid have den gode efterskoleoplevelse i fokus, men vi kunne også godt tænke os at skabe et tilbud til dem, der har ambitioner med beachvolleyball. Så vi er i fuld gang med at kigge på, hvordan vi udbygger linjen og skaber mulighed for dem, der vil lidt mere. Samtidig drømmer vi om på sigt at være et samlingspunkt for beachvolleyball med camps, events og turneringer. Det er i teenageårene de nye talenter udvikler sig, og hvis Lindenborg kunne være en del af den rejse for Danmarks nye beachvolleyballstjerner, ville jeg være glad og stolt.” afslutter Martin Kattner.

Læs mere om Efterskolen Lindenborg her: https://www.efterskolen.dk/

Volleyball Danmark har indgået en ny Tv-aftale med sportskanalen SPORT LIVE, der kommer til at sende en række kampe fra Volleyligaen, når den atter serves i gang til efteråret.

Med den nye aftale kommer SPORT LIVE til at producere og sende direkte fra en række mandagskampe i hovedparten af Volleyligaens spillerunder med fokus på både herrer og damer. Dermed får 250.000 husstande muligheden for at se dansk topvolleyball i højeste kvalitet direkte i deres Tv.

”Vi er utroligt glade for samarbejdet med SPORT LIVE, som etablerer en bredere eksponering af Volleyligaen ud til den almene Tv-seer, der ikke nødvendigvis har set volleyball spillet på højt plan før. Med flere øjne på vores sport kan vi også øge kendskabet til volleyball generelt og være med til at skabe interesse for potentielle nye medlemmer i de lokale klubber.” udtaler Jesper Jørgensen, direktør i Volleyball Danmark.

SPORT LIVE er en sportskanal, som sender fra en lang række danske idræts idrætsbegivenheder, som normalt ikke bliver dækket på tv. Kanalen byder på bl.a. dansk tennis, bordtennis, floorball, kvindefodbold, cykling, basketball og nu også volleyball.

Aftalen med SPORT LIVE kommer få uger efter, at SPORT LIVE producerede og genudsendte tre danske landskampe fra European Silver League. Og nu kan seerne altså glæde sig til endnu mere topvolleyball, når Volleyligaen går i gang.

SPORT LIVE når ud til over 250.000 danske husstande og er tilgængelig hos YouSee, Allente, Stofa og Waoo. Derudover distribueres kanalen via en række af landets største antenneforeninger og som streamingkanal via YouTv.. Læs mere om SPORT LIVE på www.sport-live.dk.

Den 7.-11. juli bliver U20 EM i beachvolleyball afviklet i Izmir, Tyrkiet. Fire danske spillere er blev udtaget til at forsvare de danske farver.

Hos pigerne bliver det den velkendte duo bestående af Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard, som igen skal forsøge at få Danmark i en topplacering.

Clara og Sofia har spillet flere af disse ungdomsslutrunder og har opnået fine placeringer løbende. For ikke så længe siden spillede de U22 EM, hvor de dog havde det en del sværere end forventet. Vi har i teamet fået snakken oplevelsen igennem, og er meget enige om, hvordan den skal bruges til at komme videre i udviklingen. Derfor bliver det spændende at se, hvordan vi griber U20 EM an. Mange af de bedste hold fra U22 er også med til dette stævne, så vi glæder os til at bide skeer med dem igen. Der er lagt en god plan til forberedelserne indenfor de mulige rammer.” forklarer damelandstræner Martin Olesen.

Hos drengene er det Jacob Petersen og Nikola Lyø, som skal repræsentere de rød/hvide farver.

”Jacob og Nikola er udtaget baggrund af, at de i de sidste to år har dannet par og satse på beachvolleyball hele året. De er en fast del af OBVKs elitetræning og har i løbet af foråret opnået gode resultater. Drengene var også udtaget til U18 sidste sommer, men kom desværre ikke afsted på grund af Corona.” udtaler herrelandstræner Peter Lyø.

Udtagelsen er foretaget på baggrund af træningsindsatsen på beachvolley banerne, det langsigtede potentiale, ambition, samt nuværende niveau. Det er landstrænergruppen (Elitechefen og de to ansvarlige landstrænere), der har udtaget spillerne.

Modstandere og kamptidspunkt er endnu ikke afgjort, men læs mere om turneringen her.

Husk at holde dig opdateret omkring al international turneringsaktivitet, landshold og talentudvikling på Facebooksiden: Beachvolleyball Danmark

I en kogende heksekedel med et råbende publikum imod sig skrev de danske volleyballherrer søndag aften et nyt kapitel i dansk volleyballhistorie, da de med imponerende viljestyrke og nerver af stål vandt 3:1 over værtsnationen Nordmakedonien i finalen i European Silver League.

European Silver League, semifinale, Danmark – Nordmakedonien: 3-1 (23-25, 25-19, 27-25, 25-19)

Et finalenervøst dansk mandskab startede tøvende ud, men brugte herefter ikke mange bolde til at finde den vanlige gejst og energi, som vi har kendt dem for igennem hele turneringen. Værtsnationen Nordmakedonien gav Danmark kamp til stregen, godt hjulpet på vej af hjemmepublikummet, men det var ikke nok til at slå de danske tropper ud af kurs, som med fantastisk fight og et imponerende mentalt overskud lukkede kampen i fire sæt.

Topscorer i kampen blev Mads Kyed Jensen med imponerende 32 point, og han blev senere også kåret som turneringens MVP.

Det er første gang nogensinde, at Danmark vinder en medalje i European Silver League og det er således lidt af en sensation, at den blev af guld. Som vindere af turneringen har Danmark sikret sig adgang til en højere rangerende turnering for landshold, nemlig European Golden League.

Kampen sæt for sæt:
Danmark fik en hård start mod et yderst veltændt nordmakedonsk mandskab, som bragede igennem til 1-6 med et hujende publikum i ryggen. De danske tropper fik rystet de værste finalenerver af sig, og genfandt modet i angrebsspillet og serven, og i midten af sættet nåede Danmark således op på 12-14. Men Nordmakedonien spillede hårdt til i serven, som voldte den danske modtagning problemer, og de forøgede atter deres forspring til 15-20. Danmark lod sig ikke kue og kom flot igen, dog ikke nok til at stoppe Nordmakedonien i at afgøre sættet 23-25.

Andet sæt blev tæt fra start, hvor Danmark fik skabt et bedre tryk i serv og justeret blok/forsvar og ved 12-11 fik Danmark sin første føring i kampen. Dét skabte momentum på den danske side af nettet, og selvom Nordmakedonien på ingen måde blev en mindre trussel, virkede de danske gutter til at have fundet noget af den offensive kynisme, der havde bragt holdet i finalen. Med flot fight i forsvaret fik Danmark øget forspringet, og ved 25-19 var sættet vores.

Danmark førte fortsat an fra starten af tredje sæt, hvor alle tegn på finalenerver var pist væk. Nordmakedonien var tydeligt under pres og lavede flere uprovokerede fejl, mens Danmark spillede imponerende stabilt og trykkede til på de helt rigtige tidspunkter. Men hjemmebanen svarede igen, og båret frem af et ekstatisk hjemmepublikum blev Nordmakedonien som forvandlet og indhentede Danmark ved 13-13. Nu blev det svært for Danmark, som pludselig skulle kæmpe yderst hårdt for pointene. Kæmpet blev der dog, og med et drøn af et servees fra Tobias Hougs Kjær, fik Danmark kontakt igen ved 22-22 – og så blev det uhyggeligt tæt. Ved 23-23 leverede debutant Frederik Dahl et fantastisk servees til 24-23, men Nordmakedonien kom igen til 24-24. Danmark fik sætbold igen ved 25-24 og igen ved 26-25, hvor Oskar Madsen – der også lige havde leveret to vigtige angrebspoint – satte et flot punktum med et servees til 27-25.

Fjerde sæt startede, hvor tredje sæt sluttede med tætte dueller og fantastisk fight på begge sider af nettet. Holdene fulgtes helt tæt point for point op til 12-12. Her fik Danmark skabt afstand på pointtavlen, først med en kill-blok af Rasmus Mikelsons, så et velplaceret slag fra Mads Kyed Jensen og så en kill-blok af Oskar Kjerstein Madsen – og pludselig stod der 16-12 til Danmark. Nordmakedonien kæmpede sig en smule tilbage, og i et kort sekund mærkede man et strejf af usikkerhed i den danske lejr. Det var dog kun et flygtigt strejf, for med en fantastisk serveserie af Mads Kyed Jensen fra 19-17 til 23-17 var Danmark urørlige, og med et centerangreb af kaliber fra debutant Nikolas Dybkilde Bach, fik de danske gutter sat et yderst flot punktum for sættet, for kampen og for turneringen med 25-19

sammen er vi stærkere

Lørdag aften skrev herrelandsholdet volleyballhistorie, da de med en imponerende 3-1 sejr over Ungarn for første gang nogensinde sikrede sig en plads i finalen i European Silver League. Finalen spilles søndag d. 06.06 kl. 20:00 mod Nordmakedonien.

European Silver League, semifinale, Danmark – Ungarn: 3-1 (24-26, 25-17, 25-11, 29-27)

Danmark leverede en flot og viljestærk indsats i lørdagens semifinale mod Ungarn. Efter et bittert og yderst knebent nederlag i første sæt, kom danskerne stærkt tilbage og storspillede nærmest Ungarn ud af banen i de følgende to sæt. Herefter blev det tæt – nervepirrende tæt – men det danske mandskab holdt nerverne i ro og hev de sidste og altafgørende point hjem i sidste sekund.

”Jeg er bare virkelig glad for, at drengene kunne gøre det. De arbejder så hårdt og er dygtige til at tage vores råd og input til sig. Alle spiller på deres bedste niveau og giver alt, hvad de har. Det er så flot at se,” fortæller landstræner, Kristian Knudsen og fortsætter:

”Tredje sæt var især helt fantastisk. Holdet spiller nærmest over evne. Kanterne er gode, vores centerspillere laver mange og flotte point, Axel leder holdet og finder løsninger og vores indskiftninger kommer ind og bidrager flot. De leverer simpelthen mere, end jeg nogensinde havde forventet af dem.”

Gammel kending venter i finalen
Med sejren over Ungarn står Danmark således i deres første European Silver League finale nogensinde. Den spilles søndag aften kl. 20:00 og på den anden side af nettet står en velkendt modstander, nemlig Nordmakedonien, som Danmark allerede har mødt to gange i de indledende kampe i turneringen, og der står 1-1 i deres interne opgør.

Nordmakedonien har spillet fem sæt (red. de vandt 3:2 over Kroatien i semifinalen), og vi kan jo håbe på, at de er lidt mærket af det. Samtidig er vi et yngre hold, så måske vi restituerer hurtigere. Men drengene skal jo først falde til ro efter denne sene kamp, så det bliver en udfordring at få ladet op,” forklarer Kristian Knudsen.

”Vi ved, hvad der venter os på banen, så det bliver ikke det taktiske, der kommer til at afgøre kampen. Nordmakedonerne er et stolt folkefærd. De er på hjemmebane og har hallen fyldt med tilskuere, så det bliver uden tvivl en svær kamp for os og ikke rart at have publikum imod os. Vi skal være ”på dem” fra start og ikke give dem en eneste chance for at komme ind i kampen, for den vil de med garanti tage.” afslutter landstræneren.

Finalen spilles søndag d. 06.06 kl. 20:00 og kan streames på https://www.youtube.com/watch?v=JZcyvi59BD8 og på EurovolleyTV (Betaling) 


Kampen sæt for sæt:

Danmark startede med god gejst og et højt servepres, og de to hold fulgtes tæt fra start. Ved 10-10 trak Danmark fra i Rasmus Mikelsons serv, der fik presset det ungarske angrebsspil væk fra nettet, og Danmark kom foran med 15-10. Ungarn gav dog ikke op, og med en række stærke server fik de indhentet noget af det forsømte. På Danmarks side begyndte servefejlene at snige sig ind, og ved 20-20 var sættet helt åbent igen. Danmark fik første sætbold ved 24-23, men Ungarn ville det anderledes og med to velplacerede server fra ungarske Krisztian Padar, blev første sæt tabt 24-26.

I andet sæt kom Ungarn hurtigt i front, mens Danmark skulle kæmpe lidt mere for pointene. Danmark fik dog indhentet det forsømte ved 10-10 med to gode blokader, og herfra begyndte tingene at se bedre ud for de danske gutter. Det danske centerspil var i hopla og sikrede mange point på kontoen, og ved 25-17 havde Danmark første sæt på kontoen.

Danmark var flyvende fra starten af tredje sæt og kom foran med imponerende 14-3 med gode server fra Tobias Hougs Kjær og stærkt blokadespil. Ungarn var tydeligvis mærket af den store danske føring, og selvom de genfandt noget af deres vante niveau, kunne de ikke stoppe et storspillende dansk mandskab med topscorer i kampen Mads Kyed Jensen (21 point) i front, der lukkede sættet helt komfortabelt med et drøn af en back-spike til 25-11.

Fjerde sæt blev en tæt kamp om pointene. Ved 9-9 begyndte Danmark dog igen at trække fra, især med en god servestime – og 2 servees – fra Oskar Kjerstein Madsen. Igen trådte Ungarns Krisztian Padar i karakter, og gav Danmark problemer med en stribe gode server til 15-14. Det gav Ungarn momentum og for første gang i sættet kom de foran 21-22. Ungarn fik første sætbold ved 22-24, men Danmark overlevede og kom på 24-24, så 25-25, 26-26, 27-27. Og så, med en kill-blok af Rasmus Mikelsons efterfulgt af et fejlslag fra Ungarns side fik Danmark lukket sættet og kampen med 29-27.

sammen er vi stærkere

Siden Rosenlund Volley i efteråret 2020 bød de første børn og forældre velkomne på deres nye Ramasjang Familievolleyhold, har klubben – trods Covid19 - oplevet en betragtelig stigning i deres medlemstal. Nu ser klubben frem til at åbne endnu flere hold for de mindste volleyballspillere.

Da Rosenlund Volley talte medlemstal op for 2020, var de blevet 30 spillere mere i klubben sammenlignet med 2019, bl.a. takket være et nyt Ramasjang Familievolleyhold, som på rekordtid gav klubben 12 nye medlemmer – alle under 6 år.

”Vi startede et Ramasjang Familievolleyhold op i september 2020, fordi det lød som en god mulighed for at få de små børn tidligt ind i hallen og tilbyde dem og deres forældre noget sjovt at lave sammen. En af vores damespillere havde selv en datter i alderen og havde lyst til at være træner for holdet, så det blev slået op på vores Facebookside og blev meget hurtigt booket op.” fortæller formand i Rosenlund Volley, Joan Krogh.

Rosenlund Volley var en af de første klubber, der efter Volleyball Danmarks lancering af Ramasjang Familievolleykonceptet, kontaktede projektleder Sebastian Mikelsons for et opstartsforløb til klubben. Få måneder efter var der både et nyt hold og en masse glade børn i hallen.

”Det er fantastisk, at vi i klubben kan udvikle os til at have flere tilbud til børn, og vi kan allerede nu se, at der bliver behov for at oprette i hvert fald ét nyt børnehold for de største Ramasjangbørn i den kommende sæson,” fortæller formanden og fortsætter,

”Det er en god reklame for vores klub. Vi når længere ud til en gruppe mennesker, der slet ikke kender sporten, men som gerne vil gå til noget aktivt med deres børn, som ikke er fodbold. Og så er det jo bare fedt at opleve, hvor glade børnene er.” afslutter hun.

Gratis opstartsforløb og sparring
Volleyball Danmark tilbyder stadig interesserede klubber et gratis opstartsforløb, hvor klubben bliver klædt godt på til at starte Ramasjang Familievolley op.

Kontakt projektleder Sebastian Mikelsons direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om mulighederne eller udfyld denne formular, og så kontakter han dig.

Opstartsforløbet kan afholdes når det passer dig og klubben bedst, og kan f.eks. planlægges i forbindelse med sæsonstart 21/22.

Side 1 ud af 32
ANNONCE
Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fortæl os, hvad der interesserer dig - så holder vi dig opdateret.

b

Interesser