Hjemmesidebanner

HA Landsholdet


Coachgruppen      
Head Coach Kristian Knudsen +33 673336941 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Physiotherapist Maja Andreasson
Scoutman Bardur Bendix Mikkelsen  
Team Manager Marie Hesselbjerg
Pressekontakt Ci Eshel +45 60 13 27 18 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
2. assistant coach Thomas Skifter Bertelsen >+45 21 25 50 69
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Assistant coach Ivan Bragagni

Spillertruppen 


  
 

I slutningen af 2018 skiftede landsholdets tidligere anfører, Kristian Knudsen, sin assistenttrænerrolle ud med head coach rollen.

I hans debutsæson i 2019 opnåede holdet en 3. plads i European Silver League.

2020 skulle have været et år med masser af træning og en intensiv EM-kvalifikation i august og september.
Dette blev aflyst og udsat pga. corona.

Planen for den kommende periode var forberedelser i december 2020 til den udsatte EM-kvalifikation, som skulle spilles over to weekender i januar 2021.

Da det stod klart, at de øvrige nationer i Danmarks pulje insisterede på at afvikle EM-kvalifikationen i januar 2021 tog Volleyball Danmark den svære beslutning at trække vores herrer fra turneringen. Dette skete af hensynet til spillernes og alle andre involveredes helbred, samt den generelle kritiske situation i samfundet.

Til gengæld valgte holdet at deltage i European Silver League. Danmark var i pulje med Nordmakedonien, Israel og Cypern og kvalificerede sig gennem en 2. plads i puljen til Final 4 i Nordmakedonien, d. 5-6. juni. Her lykkedes det holdet gennem en historisk flot indsats at vinde finalen med en 3-1 sejr over Nordmakedonien - et af de flotteste resultater for et dansk volleyballlandshold nogensinde.
De næste aktiviteter for holdet ligger 2022, hvor der blandt andet skal spilles kvalifikation til EM 23.

HA Resultater

HA Kommende kampe